Cloud&Data, Business Applications, Modern Work

Helsinki / Remote

Advisor, Data and Analytics

Keskeinen osa modernia organisaatiota on datan hyödyntäminen yli rajojen. Autamme tunnistamaan uudet liiketoimintamahdollisuudet ja innovoimaan uutta älykästä liiketoimintaa hyödyntäen dataa aidosti palveluiden toteutuksessa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja eri kokoisten organisaatioiden toimintaympäristöissä.

Tulisitko mukaan toteuttamaan meidän data-tarjoamaa ja vastamaan sen kehittämisestä?

Etsimme uutta työkaveria toimimaan kaikkien liiketoimintayksiköidemme; Cloud & Data, Business Applications ja Modern Work - rajapinnassa. Datan ja analytiikan hyödyntäminen on pelikenttäsi, jolla luot etua liiketoiminnallisten tulosten saavuttamiseksi. Tehtäviisi kuuluu myös Offering Area Lead -rooli jonka vastuulla on data- ja analytiikkatarjoaman kehittäminen, tunnettuuden rakentaminen ja kasvattaminen yhdessä Meltlaken asiantuntijoiden ja liiketoimintayksiköiden vetäjien kanssa.

Odottaisimme, että sinulle olisi luontaista käydä asiakkaidemme kanssa keskustelua ja jakaa näkemyksiäsi heidän kanssaan. Osaat kuunnella asiakasta ja viestit vakuuttavasti datan käyttö- ja hyödyntämismahdollisuuksista. Näkisimme, että olet tehnyt jo uraa tällä saralla ja kiinnostuksen kohteesi sekä pidempi kokemuksesi löytyvät esimerkiksi datan, analytiikan, tiedonhallintamallien, arkkitehtuurien, tekoälyn sekä koneoppimisen parista. Työskentelet osana kehitystiimiä ja olet itse mukana hands-on -tekemisessä. Tämän vuoksi tunnet data- ja analytiikkateknologiat myös käytännössä kuin omat taskusi etkä vain Microsoftin materiaalista.

Miksi meillä viihdytään?

Meidän arki rakentuu mukaansatempaavista asiakasprojekteista, joissa tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Yhdessä ratkotaan ja tehdään jotakin sellaista, josta meidät muistetaan. Porukkamme syttyy Microsoft-teknologioiden uusimpien ominaisuuksien hyödyntämisestä asiakkaalle. Niitä seurataan ja halutaan jakaa kaverin kanssa.

Asiakastyön ohessa voit mielenkiintosi mukaisesti osallistua esimerkiksi sisäisen toiminnankehittämiseen tai vaikkapa webinaarien pitämiseen ja blogien kirjoittamiseen. Pääset mukaan luomaan itsellesi ja muille sellaista työpaikkaa, jossa viihdytään.

Rehdin palkan lisäksi tarjoamme erittäin kattavan työterveydenhuollon, lounasedun, työsuhdepyörän sekä uusimmat työvälineet töiden hoitamiseksi. Lisäksi virkistäydymme säännöllisesti yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Meillä valitset aidosti missä haluat työskennellä, etänä tai toimistoillamme. Helsingissä meillä on uusi konttori Kansakoulunkadulla KOO3:n inspiroivissa puitteissa.

Kiinnostaisiko kuulla lisää?

Rekrytointiprosessimme on helppo, nopea ja mutkaton. Erillisiä hakemuksia ei tarvita. Keskustelumme ovat rentoja ja helposti lähestyttäviä sekä alkavat tutustumisella, jossa me kerromme meistä lisää, jotta sinä voisit punnita olisimmeko toisillemme sopiva pari.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ