Cloud & Data

Helsinki / Remote

Kehittäjä, Azure

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri, joka rakastaa yksilöllisyyttä. Olemme samaan aikaan nuori ja vanha. Olemme läsnä sekä paikalla että etänä. Samanlaisia erilaisia.

Oletko tuleva Azure -kehittäjämme?

Cloud & Data -tiimimme etsii Azure -kehittäjiä! Konsulttina pilviyksikössämme pääset kehittämään asiakkaidemme ympäristöjä modernisoimalla prosesseja ja työkaluja Azure-teknologioita hyödyntäen. Autamme kokonaisvaltaisesti asiakkaitamme muutoksissa ja rakennamme rakastettavia liiketoimintasovelluksia päivittäisen työnteon tueksi. Asiakkaamme ja projektimme ovat mielenkiintoisia ja haastavia, joten pystymme varmasti tarjoamaan eri tasoisille osaajille tilaisuuksia kehittyä ja oppia uutta.

Jos teknologiat kuten esimerkiksi Azure PaaS, .Net, React, Functions, tai API Management kuuluvat repertuaariisi ja intohimosi oli mitä vain frontend, backend, full-stack, tai integraatiokehittämisen väliltä, uskomme, että meillä on tarjota sinulle kiinnostava ja palkitseva paikka osana Suomen kovatasoisinta Azure-teknologiaosaamisen kärkeä!

Toivommekin että olet kiinnostunut ylläpitämään osaamistasi ja seuraat mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä. Pystyt esittämään asiakkaalle erilaisia teknologisia ratkaisuvaihtoehtoja, koska ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä, ja sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakasta heidän toimintansa kehittämisessä.

Mitä tarjoamme?

Työtehtäviäsi voidaan muokata kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan enemmän joko konsultin tai kehittäjän roolin suuntaan sen mukaan, haluatko suuntautua enemmän yhdessä asiakkaan kanssa tehtävään määrittelytyöhön vai vastata sovellusten teknisestä toteutuksesta.Asiakastyön ohessa voit mielenkiintosi mukaisesti osallistua esimerkiksi sisäisen toiminnan kehittämiseen tai vaikkapa webinaarien pitämiseen ja blogien kirjoittamiseen. Pääset mukaan luomaan itsellesi ja muille sellaista työpaikkaa, jossa viihdytään.

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 50 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä. Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Toimistomme sijaitseeHelsingissä, mutta meillä on 100 % mahdollisuus työskennellä mistä tahansaSuomen rajojen sisäpuolelta. Työ sisältää myös jonkun verran matkustamista pääkonttorillemme Helsinkiin.

Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
Antti Arnell

Antti Arnell

Cloud & Data Lead

antti.arnell@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ