Cloud & Data

Helsinki / Remote

Data Engineer, Azure

Oletko meidän tuleva Azure Data Engineer? 

Konsulttina pilviyksikössämme pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisoimalla, automatisoimalla ja modernisoimalla työtapoja, prosesseja ja työkaluja hyödyntäen ja rikastaen monipuolisesti Azure-teknologioita asiakaskohtaisissa ratkaisuissa.

Autamme kokonaisvaltaisesti työtapojen ja liiketoimintamallien muutoksissa palvelumuotoilun periaatteita hyödyntäen, rakennamme rakastettavia liiketoimintasovelluksia päivittäisen työnteon tueksi ja tuomme datan organisaation toiminnanohjauksen tueksi kaikille tasoille sinne, missä tietoa päivittäin käsitellään, tuotetaan ja hyödynnetään.  Asiakkaamme ja projektimme ovat mielenkiintoisia ja haastavia, joten pystymme tarjoaman eri tasoisille osaajille varmasti tilaisuuksia kehittyä ja oppia uutta.

Azure Data Engineerinä työnkuvasi voi olla hyvin monimuotoinen, samoin toteuttamasi ratkaisut. Päivittäisessä tekemisessäsi tuttuja ovat kannat, tietomallinnus ja tietovarastot sekä kenties myös Python, integraatiot tai raportointi.

Ratkaisu, joiden kanssa olemme tekemisissä sisältää perinteiset työkalut kuten perinteisest kannat, Azure Data Lake, Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure Synapse. DevOps ja ketterät menetelmät ovat vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme eli esim. CI/CD ja Bicep/Terraform tulevat viimeistään tehtävässä sinulle tutuksi. Lisäksi kuvaan saattavat tulla mm. Azure Machine Learning, Power BI ja IoT Hub kiinnostuksesi mukaan. Jos tämä buzzword bingo sai huomiosi uskomme, että meillä on tarjota sinulle kiinnostava ja palkitseva paikka osana suomen kovatasoisinta Azure-teknologiaosaamisen kärkeä!

Toivommekin että olet kiinnostunut ylläpitämään osaamistasi ja seuraatkin mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä. Pystyt esittämään asiakkaalle erilaisia teknologisia ratkaisuvaihtoehtoja, koska ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä, ja sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakasta heidän toimintansa kehittämisessä. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan toimenkuvasi voi painottua joko toiminnallisen konsultin, teknisen kehittäjän tai ratkaisuarkkitehdin suuntaan.

Mitä tarjoamme?

Työtehtäviäsi voidaan muokata kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan enemmän joko konsultin tai kehittäjän roolin suuntaan sen mukaan, haluatko suuntautua enemmän yhdessä asiakkaan kanssa tehtävään määrittelytyöhön vai vastata sovellusten teknisestä toteutuksesta. Asiakastyön ohessa voit mielenkiintosi mukaisesti osallistua esimerkiksi sisäisen toiminnan kehittämiseen tai vaikkapa webinaarien pitämiseen ja blogien kirjoittamiseen. Pääset mukaan luomaan itsellesi ja muille sellaista työpaikkaa, jossa viihdytään.

Rehdin palkan lisäksi tarjoamme erittäin kattavan työterveydenhuollon, lounasedun, työsuhdepyörän sekä uusimmat työvälineet töiden hoitamiseksi. Lisäksi virkistäydymme säännöllisesti yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Meillä valitset aidosti missä haluat työskennellä, etänä tai toimistoillamme. Helsingissä meillä on uusi konttori Kansakoulunkadulla KOO3:n inspiroivissa puitteissa.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Antti Arnell

Antti Arnell

Cloud & Data Lead

antti.arnell@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ