Business Applications

Helsinki / Remote

Kehittäjä, Dynamics 365

Business Applications -tiimimme etsii MS Dynamics 365 CE -kehittäjää! Roolissa pääset yhdessä kokeneen ja asiantuntevan tiimin kanssa suunnittelemaan, kehittämään ja laajentamaan Dynamics 365 CE -ratkaisuja ja auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan. Olet mukana toimitusprojekteissa varmistamassa optimaalisen ratkaisun rakentamisesta ja pystyt huomioimaan, miten uusia teknologioita voidaan hyödyntää asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.

Oletko tuleva Dynamics 365 -osaajamme?

Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden ajan kokemusta ja osaamista erityisesti Dynamics 365 Sales/Marketing/Customer Insight -osioista kehittäjän roolissa ja haluat rakentaa ratkaisuja, joilla pystytään tuottamaan merkittävää lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnan prosesseihin. Osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet, ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuudet ja osaat luoda tarpeisiin sopivan ratkaisuehdotuksen asiakkaille.

Olet kiinnostunut ylläpitämään osaamistasi ja seuraatkin mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä. Pystyt esittämään asiakkaalle erilaisia teknologisia ratkaisuvaihtoehtoja, koska ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä, ja sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakasta heidän toimintansa kehittämisessä.

Mitä tarjoamme?

Asiakastyön ohessa voit mielenkiintosi mukaisesti osallistua esimerkiksi sisäisen toiminnan kehittämiseen tai vaikkapa webinaarien pitämiseen ja blogien kirjoittamiseen. Pääset mukaan luomaan itsellesi ja muille sellaista työpaikkaa, jossa viihdytään.

Rehdin palkan lisäksi tarjoamme erittäin kattavan työterveydenhuollon, lounasedun, työsuhdepyörän sekä uusimmat työvälineet töiden hoitamiseksi. Lisäksi virkistäydymme säännöllisesti yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Meillä valitset aidosti missä haluat työskennellä, etänä tai toimistoillamme. Helsingissä meillä on uusi konttori Kansakoulunkadulla KOO3:n inspiroivissa puitteissa

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ