Business Applications

Helsinki / Remote

Kehittäjä, Dynamics 365 ja Power Platform

Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva

Business Applications-tiimimme etsii kehittäjää Power Platform- ja Dynamics 365 -projekteihin. Kehittäjänä pääset yhdessä kokeneen ja asiantuntevan tiimin kanssasuunnittelemaan, kehittämään uusia ratkaisuja ja laajentamaan Dynamics 365 CE -kokonaisuuksia sekä auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan. Olet mukana toimitusprojekteissa varmistamassa optimaalisen ratkaisun rakentamisessa ja pystyt huomioimaan, miten uusia teknologioita voidaan hyödyntää asiakkaanliiketoiminnan kehittämiseen liittyen. 

Oletko uusi jäsen tiimiimme?

Arki koostuu kehittäjän roolissa Power Platform -teknologioihin liittyvissä projekteissa ja rakentaen ratkaisuja, joilla pystytään tuottamaan merkittävää lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnan prosesseihin. Jatkat teknisellä osaamisellasi siitä mihin alustan konfiguroitava kyvykkyys loppuu, on kyse sitten plugineista, JavaScriptistä, PCF-komponenteista tai Power Pages -räätälöinnistä. Meillä viihtyy tekijä joka on kiinnostunut ylläpitämään osaamista ja seuraamaan mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä

Mitä tarjoamme?

Asiakastyön ohessa voit mielenkiintosi mukaisesti osallistua esimerkiksi sisäisen toiminnan kehittämiseen tai vaikkapa webinaarien pitämiseen ja blogien kirjoittamiseen. Pääset mukaan luomaan itsellesi ja muille sellaista työpaikkaa, jossa viihdytään.

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 50 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä. Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on 100 % mahdollisuus työskennellä mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta. Työ sisältää myös jonkun verran matkustamista pääkonttorillemme Helsinkiin.

Meltlake on vastakohtien summa, joka toimii. Tavallisen poikkeuksellinen.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ