Modern Work

Helsinki / Remote

Kehittäjä, Microsoft 365

Oletko tuleva M365 -kehittäjämme?

Tiimimme tavoitteena on tukea suuria suomalaisia organisaatioita työskentelemään fiksummin ja sujuvammin M365-ympäristössä. Projektimme tähtäävät pitkäjänteiseen ja laadukkaaseen yhteistyöhön mm. sisäisen viestinnän, tiimityöskentelyn, intranetien tai liiketoimintaprosessien kehittämisen parissa.

Työsi keskiössä ovat asiakkaidemme Microsoftin pilvialustoilla pyörivien modernien työympäristöjen suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä tiimin kanssa. Roolisi on toimia teknisenä vastinparina (ja järjen äänenä) modernin työn konsulteillemme sekä asiakkaillemme uusia palveluita muotoiltaessa. Meillä tehdään töitä vahvasti tiiminä ja yhdessä tekeminen on yksi tärkeimmistä arvoistamme.

Sinulla on kyky ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja toimintaympäristöä. Kaikki tekeminen lähtee liikkeelle asiakkaan todellisten tarpeiden tunnistamisesta. Tuet asiakkaita tarvittavien päätösten tekemisessä ja tarvittaessa uskallat tehdä päätöksiä myös itsenäisesti. Välillä ajatustenlukutaidostakin on hyötyä.

TypeScript ja React saavat sydämesi sykkimään lujemmin, etkä juokse heti karkuun kuullessasi sanan SharePoint tai Microsoft Graph. Voit olla lisäksi kiinnostunut esimerkiksi Teams as a Platformista tai sinulla voi olla kokemusta vaikkapa Azure Logic Appseista tai funkkareista. Arvostamme joustavaa heittäytymistä - kun projektissa nousee esiin tuntemattomia akronyymeja tai bugisia koodinpätkiä, tartut googleen tai otat paliksen kollegan kanssa ja ratkot haasteet sujuvasti.

Mitä tarjoamme?

Työkulttuurimme on avoin, kannustava, itseohjautuva ja vastuullinen. Työntekijän hyvinvointi ja viihtyvyys on meille kaikki kaikessa ja meille on ensisijaisen tärkeää, että pääset vaikuttamaan omiin työtehtäviisi ja voit keskittyä itsellesi mielekkäisiin ja osaamistasi vastaaviin projekteihin. Meillä varmistat mahdollisuutesi kehittyä ammatillisesti ja kannustamme ja tuemme sinua pyrkimyksissäsi laajentaa monipuolisesti osaamistasi. Arvostamme myös aktiivista osallistumista erilaisissa teknologiafoorumeissa ja tarjoamme mahdollisuuden kirjoittaa blogikirjoituksia tai osallistua puhujana erilaisiin tilaisuuksiin. 

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme. Olemme nopeasti kasvava yritys, jonka lähes 30 oman työntekijän ohella pääset osaksi yli 650 sovelluskehittäjän, palvelumuotoilijan, suunnittelijan ja konsultin kansainvälistä joukkoa Futuricella. 

Miten haetaan?

Laita viestiä recruitment@meltlake.com ja otamme sinuun yhteyttä. Kerro meille viestissäsi hieman itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja mistä asioista sinun mielestäsi hyvä työpaikka muodostuu ja jatketaan juttua yhdessä!

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Karoliina Kettukari

Karoliina Kettukari

OTA YHTEYTTÄ