Business Applications

Helsinki / Remote

Konsultti, MS Dynamics 365 + Power Apps

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri joka, rakastaa yksilöllisyyttä. Samaan aikaan nuori ja vanha. Läsnä sekä paikalla että etänä. Samanlaisia erilaisia.

Business Applications -tiimimme etsii MS Dynamics 365 -konsulttia, jolla on hallussaan myös Power Apps kehittäminen. Meillä on tarjota mielenkiintoisia projekteja suurten organisaatioiden toiminta ympäristöissä. Näissä projekteissa pääset osaksi asiantuntevaa ja kokenutta tiimiä sekä oppimaan käytännössä uusien teknologioiden hyödyntämistä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.

Oletko tuleva Dynamics 365 -osaajamme?

Sinulla on kokemusta MS Dynamics 365 (Sales/Customer Service/Marketing)-toimitusprojekteista konsultin tai kehittäjän roolissa, ja olet ollut mukana kehittämässä myös Power Apps -sovelluksia asiakkaille. Erityisesti arvostamme Power Apps Portal -kokemusta, mutta kaikki kokemus Power Platform-teknologiasta on arvokasta tähän rooliin sopivalle henkilölle. Olet kiinnostunut ylläpitämään osaamistasi näillä teknologia osa-alueilla ja seuraatkin mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä sekä jaat osaamistasi myös kollegoillesi. Pystyt esittämään asiakkaalle erilaisia teknologisia ratkaisuvaihtoehtoja, koska ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä, ja sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakasta heidän toimintansa kehittämisessä.

"Projektien keskiössä on asiakkaan prosessien ymmärtäminen ja niiden yhdessä kehittäminen, jonka perusteella suunnittelemme teknisiä kokonaisratkaisuja jotka tukevat liiketoimintaa sekä loppukäyttäjiä päivittäisessä työssä. Ratkaisumme eivät rajoitu vain Power Platformiin vaan hyödynnämme myös meltlakereiden kovaa Modern Work ja Azure osaamista. Ratkaisumme hyödyntävät Power Platformin kyvykkyyksiä hyvin laajasti. Power Apps -sovelluskehityksen ja Power Automate -automaatioiden lisäksi olemme rakentaneet useita Power Pages -portaaleita, unohtamatta ratkaisuihin usein liittyvää Power BI -analytiikkaa ja raportointia. Dynamics 365 -tuotteiden parissa olemme auttaneet asiakkaita myynnin-, markkinoinnin- ja asiakaspalveluprosessien parissa." Kimmo Koski, Business Applications -konsultti

Mitä tarjoamme?

Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan toimenkuvasi voi painottua joko toiminnallisen konsultin tai teknisen kehittäjän suuntaan. Asiakastyön ohessa voit mielenkiintosi mukaisesti osallistua esimerkiksi sisäisen toiminnan kehittämiseen tai vaikkapa webinaarien pitämiseen ja blogien kirjoittamiseen. Pääset mukaan luomaan itsellesi ja muille sellaista työpaikkaa, jossa viihdytään.

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 50 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä. Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta kiitos modernin työn, voit valita, mistä päin Suomea työsi teet. Uusia tiimikavereita on pääkaupunkiseudun lisäksi ainakin Turussa ja Rovaniemellä. Vaikka viihtyisit paremmin etätoimistolla, haluamme nähdä sinut ainakin muutaman kerran vuodessa ihan livenä myös pääkonttorilla kun kokoonnumme yhteen koko firman voimin.


Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ