Business Applications

Helsinki / Remote

Konsultti, Power BI

Oletko datan visualisoinnin ammattilainen, joka saa hankalimmankin datamassan taipumaan tahtoonsa? Onko Power BI rakas työkalusi, etkä tarvittaessa epäröi sukeltaa pidemmälle Micosoftin Data Platformin syövereihin? Et vierasta integraatioita ja olet lisäksi esimerkiksi Data Laken, SQL-Serverin tai Data Factoryn lumoissa?

Oletko tuleva Power BI -konsulttimme?

Olemme Meltlake, Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttiyritys. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisoimalla, automatisoimalla ja modernisoimalla työtapoja, prosesseja ja työkaluja hyödyntäen ja rikastaen monipuolisesti Microsoft 365, Teams, Power Platform ja Azure-teknologioita asiakaskohtaisissa ratkaisuissa. Autamme kokonaisvaltaisesti työtapojen ja liiketoimintamallien muutoksissa palvelumuotoilun periaatteita hyödyntäen, rakennamme rakastettavia liiketoimintasovelluksia päivittäisen työnteon tueksi ja tuomme datan organisaation toiminnanohjauksen tueksi kaikille tasoille sinne, missä tietoa päivittäin käsitellään, tuotetaan ja hyödynnetään. 

Jos sinulle on ehtinyt jo kertymään kokemusta datan mallintamisesta, analysoinnista ja visualisoinnista Microsoft Power BI:tä monipuolisesti hyödyntäen, osaat mahdollisesti neuvoa laajemminkin, miten Azuren tai Power Platformin kyvykkyyksiä voidaan hyödyntää osana organisaation tiedolla johtamista ja modernia datastrategiaa, uskomme, että meillä on tarjota sinulle kiinnostava ja palkitseva paikka osana suomen kovatasoisinta Microsoft-teknologiaosaamisen kärkeä! 

 Mitä tarjoamme?

Työkulttuurimme on avoin, kannustava, itseohjautuva ja vastuullinen. Työntekijän hyvinvointi ja viihtyvyys on meille kaikki kaikessa ja meille on ensisijaisen tärkeää, että pääset vaikuttamaan omiin työtehtäviisi ja voit keskittyä itsellesi mielekkäisiin ja osaamistasi vastaaviin projekteihin. Meillä varmistat mahdollisuutesi kehittyä ammatillisesti ja kannustamme ja tuemme sinua pyrkimyksissäsi laajentaa monipuolisesti osaamistasi. Arvostamme myös aktiivista osallistumista erilaisissa teknologiafoorumeissa ja tarjoamme mahdollisuuden kirjoittaa blogikirjoituksia tai osallistua puhujana erilaisiin tilaisuuksiin. 

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme. Olemme nopeasti kasvava yritys, jonka lähes 50 oman työntekijän ohella pääset osaksi yli 650 sovelluskehittäjän, palvelumuotoilijan, suunnittelijan ja konsultin kansainvälistä joukkoa  Futuricella. 

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ