Cloud & Data

Helsinki / Remote

Liiketoiminnan kehittäjä, Cloud & Data

Cloud and Data -tiimimme etsii myynnistä ja teknologiasta innostunutta liiketoiminnan rakentajaa. Pääset yhdessä kokeneen ja asiantuntevan tiimin kanssa innovoimaan, kehittämään ja myymään Meltlaken Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja merkittäville suomalaisille organisaatioille. Olet mukana luomassa kasvua, vastaat olemassa olevasta ja kehittämästäsi asiakasportfoliosta, ja osaat sekä haluat miettiä, miten uusia teknologioita voidaan hyödyntää asiakkaan toiminnan kehittämisessä.

Sinulle on kertynyt kokemusta ja näkemystä siihen, miten konsultointiliiketoimintaa rakennetaan, olet ollut rakentamassa strategisia kumppanuuksia suurten organisaatioiden kanssa sekä omaat kokemusta ja osaamista erityisesti Microsoft Azureen pohjautuvien ohjelmistokehitys- ja dataratkaisujen myynnistä. Osaat yhdessä asiantuntijoidemme kanssa tunnistaa asiakkaiden tarpeet, ja rakentaa ratkaisuehdotuksen asiakkaille.

Olet kiinnostunut jatkuvasti kehittämään osaamistasi ja seuraatkin mielenkiinnolla asiakaskentän ja teknologioiden kehittymistä. Pystyt esittämään asiakkaalle erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja, ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä, ja sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakasta toiminnan kehittämisessä.

Olet tottunut työskentelemään yhdessä ja saavuttamaan tuloksia tiiminä. Innostat asiantuntijoita mukaan myyntiprosessiin ja johdat esimerkillä.

Mitä tarjoamme?

Asiantuntevat ja mahtavat kollegat, avoimen ja empaattisen ja modernin yrityskulttuurin missä uskomme viihtyväsi, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työkuvaasi ja erinomaisen mielenkiintoisia projekteja merkittävien organisaatioiden kanssa.

Olet mukana luomassa itsellesi ja muille työpaikkaa, jossa viihdytään. Rehdin palkan lisäksi tarjoamme erittäin kattavan työterveydenhuollon, lounasedun, työsuhdepyörän sekä uusimmat työvälineet töiden hoitamiseksi. Lisäksi virkistäydymme säännöllisesti yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Työskentelemme kulloinkin voimassa olevien suositusten mukaisesti ja joustavasti etäillen tai Kansakoulunkadulla Kampissa sijaitsevalla upouudella toimistollamme.

Mikä Meltlake on?

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemme asiakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Toimimme kansainvälisesti osana Futurice-perhettä. Meitä on tällä hetkellä kolmekymmentä ja vuoden lopussa reilu viisikymmentä, kolmessa eri maassa.

Miten haet?

Kiinnostuitko? Hakeminen tehtävään on helppoa! Laita meille viestiä osoitteeseen rekry@meltlake.com ja kerro meille itsestäsi! Lisätietoja antaa Timo Hyväoja, 041 5346328, timo.hyvaoja@meltlake.com.

Meltlake yrityksenä

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Timo Hyväoja

Timo Hyväoja

OTA YHTEYTTÄ