MODERN WORK

HELSINKI/REMOTE

Modern Work Architect

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri joka rakastaa yksilöllisyyttä. Samaan aikaan nuori ja vanha. Läsnä sekä paikalla että etänä. Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva.

Modernin työn tiimimme kasvaa ja etsimme konsulttiluonteista devaajaa, joka pitää arkkitehtuurisuunnittelusta, uusista jutuista ja koodaamisesta.

Tiimimme tavoitteena on tukea suuria suomalaisia organisaatioita työskentelemään fiksummin ja sujuvammin M365-ympäristössä. Työsi keskiössä ovat asiakkaidemme Microsoftin pilvialustoilla pyörivien modernien työympäristöjen suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä tiimin kanssa. Roolisi on toimia arkkitehtinä, devaajana sekä teknisenä asiantuntijana modernin työn konsulteillemme ja asiakkaillemme. Meillä tehdään töitä vahvasti tiiminä ja yhdessä tekeminen on yksi tärkeimmistä arvoistamme.

Arkesi koostuu SPFx -webosien koodauksesta moderneihin SharePoint-ympäristöihin. Sinulle on varmasti tuttua miten PnP PowerShelliä hyödynnetään sivustojen ohjelmallisen provisiointiin. Arvostaisimme, jos arki sujuisi myös serveripään komponenttien toteuttamisesta esimerkiksi Azure Functioneilla. PowerPlatform-komponenttien sekä muiden M365-tuottavuusekosysteemin osien tuntemuksesta on hyötyä (esimerkiksi Teams as a Platform, Power BI).

Mitä tarjoamme?

Olemme monessa mielessä sekä ja että, mutta yhdessä asiassa linjauksia on tasan yksi: panostamme siihen, että kaikilla on hyvä olla. Haluamme tarjota sinulle vain parasta – siten voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme vain parasta. Huolehdimme hyvinvoinnista, osaamisesta, kehityksestä, tasapainosta. Siitä että saat tehdä sitä, missä olet hyvä. Siitä että saat kehittyä siinä, missä haluat.

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 50 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä. Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on 100 % mahdollisuus työskennellä mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta. Työ sisältää myös jonkun verran matkustamista pääkonttorillemme Helsinkiin.

Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva. Hyppää mukaan kasvuyrityksen kyytiin!

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Karoliina Kettukari

Karoliina Kettukari

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ