Business Applications

Helsinki / Remote

Konsultti, Power Platform

Business Applications -tiimimme etsii Power Platform -konsulttia, jolla on hallussaan alustan hyödyntämisen mahdollisuudet sekä kokemusta Power Appsien kehittämisestä. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja eri kokoisten organisaatioiden toimintaympäristöissä. Näissä projekteissa pääset osaksi asiantuntevaa ja kokenutta tiimiä sekä oppimaan käytännössä uusien teknologioiden hyödyntämistä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.

Oletko tuleva Power Platform -osaajamme?

Sinulla on kokemusta Power Platformiin liittyvistä toimitusprojekteista konsultin tai kehittäjän roolissa, ja olet ollut mukana suunnittelemassa ja kehittämässä Power Apps -/Power Automate -sovelluksia asiakkaille. Erityisesti arvostamme Power Apps Portal -kokemusta, mutta kaikki kokemus ja osaaminen Power Platform -teknologiasta on arvokasta tähän rooliin sopivalle henkilölle. Olet kiinnostunut ylläpitämään osaamistasi näillä teknologiaosa-alueilla ja seuraatkin mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä, ja jaat osaamistasi myös kollegoillesi. Pystyt esittämään asiakkaalle erilaisia teknologisia ratkaisuvaihtoehtoja, koska ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä, ja sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakasta heidän toimintansa kehittämisessä.  

Mitä tarjoamme?

Työtehtäviäsi voidaan muokata kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan enemmän joko konsultin tai kehittäjän roolin suuntaan sen mukaan, haluatko suuntautua enemmän yhdessä asiakkaan kanssa tehtävään määrittelytyöhön vai vastata sovellusten teknisestä toteutuksesta. Asiakastyön ohessa voit mielenkiintosi mukaisesti osallistua esimerkiksi sisäisen toiminnan kehittämiseen tai vaikkapa webinaarien pitämiseen ja blogien kirjoittamiseen. Pääset mukaan luomaan itsellesi ja muille sellaista työpaikkaa, jossa viihdytään.

Rehdin palkan lisäksi tarjoamme erittäin kattavan työterveydenhuollon, lounasedun, työsuhdepyörän sekä uusimmat työvälineet töiden hoitamiseksi. Lisäksi virkistäydymme säännöllisesti yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Työskentelemme kulloinkin voimassa olevien suositusten mukaisesti ja joustavasti etäillen tai Annankadulla Kampissa sijaitsevalla toimistollamme.

Miten haetaan?

Kiinnostuitko? Hakeminen tehtävään on helppoa! Laita meille viestiä osoitteeseen rekry@meltlake.com ja kerro, mitä unelmien työpaikka ja -tehtävä sinulle käytännössä tarkoittaa ja jatketaan juttua yhdessä.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ