Cloud & Data

Helsinki/Remote

Senior Software Architect, Offering Area Lead

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Vakaasti dynaaminen. Ekstrovertti-introvertti. Molempi parempi. Sinä sovit joukkoon, koska olet juuri sinä.

Meltlake on kolmessa vuodessa kasvanut yli 60 henkeä työllistäväksi IT-konsultointitaloksi ja vahva kasvu jatkuu edelleen.

Arkkitehti, nyt haluamme sinut hyppäämään mukaan Cloud & Data-tiimiimme! Pääset työskentelemään yhdessä 15 asiantuntijan tiimiin, joka koostuu kehittäjistä, data engineereistä, sekä jatkuvien palveluiden henkilöistä. Olemme joukko uniikkeja yksilöitä, joita yhdistää Azuren data-alustoiden lisäksi halu kehittää Front-end/Back-end/Full Stack-toteutuksia React/.Netin kanssa.

Nautitko sovelluskehityksestä ja asiakastyöstä?

Työskentelet osana kehitystiimiä ja olet itse mukana hands-on-tekemisessä. Tämän vuoksi tunnet sovelluskehittämisen kuin omat taskusi etkä vain Microsoftin materiaalista. 

Saatat olla tehnyt uraa tällä saralla vaikka Senior Software arkkitehtina ja kiinnostuksen kohteesi sekä pidempi kokemuksesi löytyy Azuren parista, jolle sydämesi vahvasti sykkii. Tekniikoista .NET ja React ovat tuttua huttua sekä repertuaariisi kuuluu myös Azure PaaS sekä Azure DevOps ja GitHub.

Offering Area Leadina pääset mukaan vaikuttamaan. Roolissa vastuullasi on sovelluskehittämisen lisäksi siihen liittyvän tarjooman kehittäminen, sekä tunnettuuden rakentaminen ja kasvattaminen yhdessä Meltlaken asiantuntijoiden ja liiketoimintayksiköiden vetäjien kanssa.

Toivomme, että sinulle on luontaista käydä asiakkaidemme kanssa keskustelua ja jakaa näkemyksiäsi heidän kanssaan. Osaat kuunnella asiakasta ja viestit vakuuttavasti ratkaisuehdotuksista.

Meltlake yrityksenä

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 60 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä. Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta kiitos modernin työn, sulla on vapaus valita, mistä päin Suomea työsi teet. Sunkin uusia tiimikavereita on pääkaupunkiseudun lisäksi Kuopiossa ja Jyväskylässä. Vaikka viihtyisit paremmin kotitoimistolla, haluamme nähdä sinut ainakin muutaman kerran vuodessa ihan livenä myös Helsingin toimistollamme kun kokoonnumme yhteen koko firman voimin.

Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ