Pekka Walkama osaksi uutta Meltlake Advisory Boardia

Olemme perustaneet Meltlakelle Advisory Boardin tukemaan kasvu- ja kehitystavoitteidemme saavuttamisessa. Olemme iloisia voidessamme esitellä ensimmäisen Advisory Boardiimme liittyneen neuvonantajamme, Pekka Walkaman.

Meltlake on perustanut Advisory Boardin tukemaan kasvu- ja kehitystavoitteiden saavuttamisessa ja kasvattaa osaamistaan kokeneiden ulkopuolisten asiantuntijoiden voimin. Advisory Board koostuu Meltlaken jäsenten lisäksi 2–3 asiantuntijasta, jotka toimivat Meltlaken neuvonantajina, kasvun vauhdittajina ja tuovat mukanaan yrityksen ulkopuolista näkemystä sekä vankkaa kokemusta.

”Meltlaken Advisory Board perustettiin sparraamaan, tukemaan ja tarvittaessa myös haastamaan meitä kehittäessämme Meltlakea sekä yrityksenä, että työpaikkana”, Meltlaken toimitusjohtaja Timo Hyväoja sanoo.

Meltlakesta on vain puolessatoista vuodessa kasvanut jo pian 30 kokenutta asiantuntijaa työllistävä ja lukuisia Suomalaisia organisaatioita ja suuryrityksiä palveleva konsultointitalo. Tulevaisuudessa suuntaamme katseemme entistä vahvemmin myös uusille markkinoille.

”Kun kasvun vauhti on kova, on arvokasta, että mukana on ihmisiä, jotka osaavat katsoa tulevaisuuden näkymiä myös yrityksen päivittäisen arjen ulkopuolelta. Advisory Boardin rooli onkin auttaa meitä nostamaan katsetta tämän päivän tekemisestä myös pidemmän aikavälin strategisten painopisteiden edistymiseen", Hyväoja jatkaa.

Olemme iloisia voidessamme esitellä ensimmäisen Advisory Boardiimme liittyneen neuvonantajamme, Pekka Walkaman.

Walkamalla on yli 20-vuoden kokemus IT-alan konsultoinnin ja kansainvälisen tuotebisneksen saralla. Hän on yksi Sininen Meteoriitti- ja Valo Solutions -yritysten perustajista ja työskenteli pitkään myös yhtiöiden toimitusjohtajana. Parhaillaan Pekka toimii viidettä vuottaan myös Ohjelmisto- ja e-business ry:n hallituksen puheenjohtajana sekä digialan yrittäjänä ja neuvonantajana.

”Meltlake on mielestäni kiinnostavin suomalainen Microsoft-konsulttitalo tällä hetkellä. Toimintaympäristö on minulle hyvin tuttu ja arvostan korkealle tiimin asiantuntemusta sekä yhtiön ajatustapaa henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisenä pitämisestä.

Organisaatio on erittäin hyvin johdettu ja matkalla merkittäväksi toimijaksi globaalissa Microsoft-ekosysteemissä. Uskon, että pystyn omaan kokemukseeni peilaten sparrata ja auttaa jatkossakin tunnistamaan eri kasvuvaiheiden keskeisimmät mahdollisuudet sekä välttämään pahimmat kipukohdat. Ja kun yhtiöllä on kunnianhimoiset ja motivoivat tavoitteet, voin varmasti itsekin oppia uutta tiimin osana”,
Walkama taustoittaa.

____

Meltlake yrityksenä

Meltlake on vuonna 2020 perustettu konsultointiyritys, joka toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia. Autamme organisaatioita hyödyntämään Microsoftin teknologiaa mahdollisimman tehokkaasti, jotta organisaatiot voivat parantaa tuottavuutta, lisätä työn mielekkyyttä, vähentää hukkatyötä ja siten ottaa askelia kohti tavoitteita, kestävästi.

Toimintamme perusta on kokonaisvaltainen ja kattava Microsoft-teknologioiden tuntemus ja osaaminen. Autamme asiakkaitamme valitsemaan tarpeisiin soveltuvat työkalut ja järjestelmät, joita ei ainoastaan osata, vaan myös halutaan käyttää. Uudistamme työskentelytapoja ja rakennamme rakastettavia ja innovatiivisia ratkaisuja ja sovelluksia.

Hyödynnämme työssämme palvelumuotoilun keinoja ja lähestymistapamme ottaa huomioon organisaatioiden yksilölliset tarpeet kokonaisvaltaisesti. Organisaation toimintatapojen kehittäminen ja hyvän työntekijäkokemuksen mahdollistaminen ovat työmme keskiössä. Vaikka puhumme paljon teknologiasta ja liiketoiminnan mahdollisuuksista, ratkaisut luomme aina ihmisille.

www.meltlake.com

Lisätietoja: