Astetta edellä° toukokuu 22 - katso tallenne

Kevään viimeisessä Astetta edellä° -webinaari toi mukanaan lukuisia vinkkejä M365 -maailman viimeisimpiin saloihin. Webinaarissa keskusteltiin mm. SharePointin uusista asettelumalleista, Teams chatin viimeisimmistä parannuksista, sekä Microsoft Lists:in kehitysaskelista. Katsastimme myös lyhyesti jo tulevaan syksyyn ja siihen, mitä tuleman pitää.

Katso toukokuun tallenne:

Mikä Astetta edellä°?

Kokeneet modernin työn valmentajat Sari Soinoja ja Karoliina Kettukari ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää niin intohimo M365:ta kohtaan, kuin myös työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia, mutta pohditaan myös, miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusien M365-alustan ominaisuuksien paljastamista unohtamatta!

Tämä webinaari on sinulle, joka vietät päiväsi Teams –palavereissa, sinulle, joka tunnet hukkuvasi informaatiotulvaan ja sinulle, joka kaipaat helpotusta digiähkyyn. Tule kuulolle joka kuukauden toinen keskiviikko livenä klo 10.00 tai katso tallenne jälkikäteen.