60.1699° N

Asiakkaidemme arvoinen kumppani digitaalisen liiketoiminnan kärjessä

Autamme sinua saavuttamaan tulevaisuuden kilpailuetuja - nyt

24.9384° E

Saman katon alta koko Microsoft-teknologiaosaaminen

Teknologia on vain osa koko prosessia

Rakennamme kanssasi ratkaisuja, joissa teknologia näyttelee vain pientä roolia. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi matkalla kohti kestävästi tuottavampaa huomista.

Kulttuuri

Puhumme paljon teknologiasta ja liiketoiminnan mahdollisuuksista, mutta ratkaisut tehdään aina ihmisille. Siksi organisaation toimintatavat ja kulttuuri, sekä työntekijöiden taidot ja hyvinvointi tulee olla kaiken keskiössä.

Palvelumuotoilu

Tuemme muutoksessa, uudistamme työtapoja ja rakennamme rakastettavia, innovatiivisia ja huomisen kestäviä ratkaisuja ja sovelluksia palvelumuotoilun keinoin.

Meltlake° approach illustration

Liiketoiminta

Kasvava kompleksisuus ja jatkuva muutos haastaa liiketoiminnan normeja ennätysvauhdilla. Tuomme selkeyttä vaihtoehtojen viidakkoon ja kehitämme ratkaisut kustannustehokkaasti, jotta voisit saavuttaa enemmän vähemmällä.

Teknologia

Toimintamme perusta on kokonaisvaltainen ja kattava Microsoft-teknologioiden tuntemus. Kokeneet osaajamme ja systemaattiset toimintatavat varmistavat asiakkaalle laadukkaan lopputuloksen.

Ei teknologiaa teknologian tähden

Keskeinen osa modernia organisaatiota on datan hyödyntäminen yli rajojen. Autamme tunnistamaan uudet liiketoimintamahdollisuudet ja innovoimaan uutta älykästä liiketoimintaa hyödyntäen dataa aidosti palveluiden toteutuksessa. 

Huippuasiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat parhaat ratkaisut liiketoiminnan avainsovelluksiin. Olemme kokenut kumppanisi organisaation tuottavuuden kasvattamisessa sekä riskien ja kustannusten minimoimisessa. Puhumme liiketoiminnasta ja teknologioista, mutta teemme ratkaisuja ihmisille. Teknologioissa luotamme Microsoftiin.

Microsoft Gold Partner logo
Microsoft Partner Pledge logo

Tehdäänkö jotain yhdessä?

Haluatko kuulla lisää tai sparrailla yhdessä oman organisaatiosi tilannetta ja miten Microsoft -teknologian voi valjastaa paremmin käyttöönne? 
Laita meille viestiä!

OTA YHTEYTTÄ