Business Applications

Helsinki/Remote

Arkkitehti, Dynamics 365 ja Power Platform

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri joka, rakastaa yksilöllisyyttä. Samaan aikaan nuori ja vanha. Läsnä sekä paikalla että etänä. Samanlaisia erilaisia.

Arkkitehti, tule arkkitehtien kaveriksi!

Meltlake on reilussa kolmessa vuodessa kasvanut yli 60 henkeä työllistäväksi Microsoft-konsultointitaloksi ja vahva kasvu jatkuu edelleen. Olemme tehneet mielenkiintoisia, merkityksellisiä projekteja asiakkaillemme. Tekemistä on näköpiirissä mukavasti tästä eteenpäin. Kasvun myötä etsimme jo meillä työskentelevien arkkitehtien kaveriksi uutta arkkitehtia Microsoft Dynamics 365 (Sales/Customer insights/Marketing)-projektien pariin.

Tehtävänäsi on toimia arkkitehtina projekteissamme; kehittää, suunnitella ja toteuttaa teknologisesti moderneja asiakasprojekteja isojen kansainvälisten asiakkaiden parissa. Olet vastuussa projektien toimituksista aina suunnittelusta toteutusvaiheeseen asti. Olet mukana pre-salesissa, tekemässä yhdessä myynnin kanssa tarjouksia ja vastaat ratkaisuehdotusten määrittelyistä. Kiinnostut uusimmista ratkaisusta ja haluat olla mukana viemässä niitä asiakkaillemme.

"Meltlakella toimiminen arkkitehtina on tarjonnut minulle mahdollisuuden keskittyä liiketoimintalähtöisiin ratkaisuihin ja suunnitella monipuolisia sovelluskokonaisuuksia. Ehkä parasta onkin ollut työskentely laajasti Power Platformin eri kyvykkyyksien parissa, aina laajoista Power Pages tai Dynamcis-pohjaisista ratkaisukokonaisuuksista yksittäisiin Canvas appeihin. Olen Meltakella kokenut kehittyneeni ammatillisesti valtavasti kuinka Power Platformia ja Dynamicsia hyödynnetään tehokkaasti liiketoiminnan työkaluna." -Arto Niemi, Business Applications -arkkitehti

Sinulla on jo näyttöä, kokemusta ja näkemystä MS Dynamics 365 (Sales/Customer Insights/Marketing)-toimitusprojekteista konsultin tai kehittäjän roolissa, ja olet ollut mukana kehittämässä myös Power Apps -sovelluksia asiakkaille. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Meillä viihtyy kehityshaluinen henkilö, jolla on intoa ja haluaa päästä rakentamaan yhdessä Suomen kovinta tekemistä tällä saralla! Meillä jaetaan yhdessä osaamista ja autetaan kaveria sekä otetaan tiimipäivissä rennosti. Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva.

Miksi Meltlake?

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 60 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä.

Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on 100 % mahdollisuus työskennellä mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta. Työ sisältää muutamia kertoja vuodessa matkustamista pääkonttorillemme Helsinkiin, kun kokoonnumme kehittämään ja viettämään aikaa yhdessä.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ