Valmis uuteen?

Helsinki / Remote

Jätä avoin hakemus

Meille tärkeintä on, että olet kiinnostunut ylläpitämään osaamistasi ja seuraat mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä. Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta ja erilaisista toimintaympäristöistä, ja ennen kaikkea aito kiinnostus ja halu auttaa asiakkaita heidän toimintansa kehittämisessä.

Miten haetaan?

Hakeminen on helppoa! Laita meille viestiä osoitteeseen recruitment@meltlake.com ja kerro, mitä unelmien työpaikka ja -tehtävä sinulle käytännössä tarkoittaa ja jatketaan juttua yhdessä.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Timo Hyväoja

Timo Hyväoja

Karoliina Kettukari

Karoliina Kettukari

Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
Antti Arnell

Antti Arnell

Cloud & Data Lead

antti.arnell@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ