Valmis uuteen?

Helsinki / Remote

Jätä avoin hakemus

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri joka, rakastaa yksilöllisyyttä. Samaan aikaan nuori ja vanha. Läsnä sekä paikalla että etänä.

Meltlake Oy on tavallisen poikkeuksellinen Microsoft -konsultointiyritys. Toimintamme perusta on kokonaisvaltainen ja kattava Microsoft-teknologioiden tuntemus. Olemme modernin työn, liiketoimintaratkaisujen sekä data- ja sovellusprojektien asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme valitsemaan tarpeisiin soveltuvat työkalut ja järjestelmät, joita ei ainoastaan osata, vaan myös halutaan käyttää. Olimme viime vuonna työntekijämäärältään yksi nopeimmin kasvavista IT-alan konsultointiyrityksistä, eikä suunnitelmissa ole jarrutella.

Voisiko osaamisesi soveltua useaan eri tehtävään? Haluatko päästä haastamaan itseäsi uuden äärellä? Jos et löytänyt etsimääsi, tätä meille tietosi ja kerro, mitä etsit. Haemme jatkuvasti uusia osaajia!

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut ylläpitämään osaamistasi ja seuraat mielenkiinnolla teknologioiden kehittymistä. Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta ja erilaisista toimintaympäristöistä, ja ennen kaikkea aito kiinnostus ja halu auttaa asiakkaita heidän toimintansa kehittämisessä.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
Karoliina Kettukari

Karoliina Kettukari

Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ