60.1699° N

Cloud & Data

Tulevaisuuden modernit ja innovatiiviset palvelut kehitettynä kestäväksi, tietoturvalliseksi ja dataan pohjautuen

24.9384° E

Cloud & Data yrityksesi tukena

Tulevaisuuden pyörteissä organisaation tulee vastata moniin haasteisiin, joita muutoksen tuulet tuovat tullessaan. Modernisaation tarve kohtaa meitä kaikkia ja vastaukset edelläkävijänä toimimiseen löytyvät datasta ja sen tulkitsemisesta, sekä pilven oikeaoppisesta ja täysimääräisestä käyttöönotosta. Yhdessä haluamme ottaa tämän haasteen vastaan, jotta voisimme luoda parempaa ja kestävämpää maailmaa.

Teknologia ei itsessään vielä ratkaise ongelmia. Olemme erikoistuneet toteuttamaan moderneja ja turvallisia sovelluskehitys- ja dataprojekteja Azuren päälle käyttäen alan parhaita menetelmiä. Meltlake on kokenut Microsoft-kumppani, joka osaa toteuttaa villeimmätkin Azureen liittyvät projektit. Meillä on halua ja paloa muuttaa maailmaa järjestelmä ja organisaatio kerrallaan. Me autamme hyödyntämään pilven tuomat mahdollisuudet, jotta organisaatiot pärjäävät maailman myllerryksessä.

Saa enemmän irti pilvestä

Palvelumme kattaa askeleet, joita organisaatiosi pilvimatkallaan kohtaa. Toteutamme tahtotilasi strategiasta hallintomalliin, pilven käyttöönotosta sen oikeaoppiseen hallintaan, ja sovelluskehityksestä tietoturvallisiin data-alustoihin.

01°

Hyödynnä Azuren tarjoamat mahdollisuudet datasi alustana


Julkisen pilven tuoma skaalautuvuus ja uusimmat data palveluiden ominaisuudet takaavat, että tietosi ovat aina turvassa ja käytettävissä sekä auttavat sinua tekemään tärkeitä päätöksiä.

02°

Omaksu DevOpsin ja modernin sovelluskehityksen hyödyt


Globaali pilvialusta ja ketterä kehitysmalli yhdessä, jossa sulautuvat organisaatio, prosessit, ja tekniikka, tuottavat asiakaslähtöisiä ja voittavia ratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin.

03°

Mahdollista palveluiden migraatio ja modernisaatio


Julkipilven ansiosta vanhasta irti päästäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Joustava ja tehokas pilvialusta kykenee ratkaisemaan ongelman kuin ongelman, joita vanhan IT-ympäristön kanssa saatat kohdata.

04°

Rakenna parempaa pilveä alan parhain käytännöin


Ohjenuoranamme kaikessa tekemisessä toimivat Cloud Adoption Framework ja Well Architected Framework. Alan parhaat käytännöt yhdistettynä vuosien kokemukseen varmistavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.   

Jatketaanko juttua?

Kerromme lisää mielellämme!
Soita, laita sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeen avulla.

Veli-Pekka Kilpeläinen

Data and Analytics Offering Area Lead

Kimmo Koskinen cloud and data myynti

Tommi Marjomaa

Cloud Lead

Kimmo Koskinen cloud and data myynti

Kimmo Koskinen

Cloud and Data Sales

OTA YHTEYTTÄ