60.1699° N

Asiakkaamme

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme ytimessä.
Tutustu heihin jotka jo luottavat meihin.

24.9384° E

Tämä vaativa ja onnistunut yhteishanke on erinomainen osoitus siitä, mitä järjestelmällisellä digitaalisten työvälineiden käyttöönotolla, toimivalla kommunikaatiolla ja asiantuntevan kumppanin avulla voidaan saada aikaiseksi. Voin ylpeänä todeta, että allianssina olemme rakentamassa sairaalaa, jonka digitaalinen työympäristö tukee kehittymistä myös jatkossa.

Marko Virtanen

Toimitusjohtaja, Laakson Yhteissairaala

Meltlake vaikutti aidon kiinnostuneelta ongelmastamme ja alusta asti tuntui, että projekti on heille tärkeä. Pääsimme ensimmäisestä palaverista lähtien samalle sivulle tavoitteiden osalta ja Meltlakella ymmärrettiin nopeasti mitä haluamme ja mitkä asiat projektissa ovat meille avainkohtia. Lisäksi tiimin jäsenten aiempi kokemus kaupungin kanssa työskentelystä vaikutti positiivisesti valintaan.

Aleksi Fonselius

Koulukoordinaattori, Helsingin kaupunki

Meltlake on saanut paljon kiitosta erityisesti siitä, että he eivät puhu vain IT-projektijargonia, vaan kommunikointi on Ihmislähtöistä. Meltlakella on myös superhyvä ymmärrys luonnollisesti myös teknisista asioista, joten yhteistyö ympäri organisaation on sujuvaa.

Tiina Lammi

Kehityspäällikkö, Kuntarahoitus

Muutetaanko työpäiväkokemus yhdessä paremmaksi?

Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää organisaatiosi tarpeista ja kuinka saada maksimaalinen hyöty Microsoft -lisensseistäsi!

OTA YHTEYTTÄ