60.1699° N

Meille töihin

Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva meille!

24.9384° E

Tervetuloa moderniin klassikkoon! 

Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri, joka rakastaa yksilöllisyyttä. Olemme läsnä paikalla sekä etänä. Vakaasti dynaaminen. Samanlaisia erilaisia. Molempi parempi. Sinä sovit joukkoon, koska olet juuri sinä.

Meltlake peopleMeltlake people

01°

Miksi valita Meltlake?

Huolehdimme hyvinvoinnistasi, osaamisestasi, kehittymisestäsi, tasapainosta. Siitä että saat tehdä sitä, missä sinä olet hyvä. Olemme monessa mielessä sekä ja että, mutta yhdessä asiassa linjauksia on tasan yksi: panostamme siihen, että kaikilla on hyvä olla. Haluamme tarjota sinulle vain parasta - siten voimme yhdessä tarjota vain parasta myös asiakkaillemme.

heart icon

Meidän näköisemme työpaikka

Uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi.
Pääset rakentamaan Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 50 alansa huippuosaajan kanssa.

heart icon

Antoisat asiakasprojektit

Asiakkaidemme kirjo ulottuu aina globaaleista pörssiyhtiöistä suurempiin kansallisiin toimijoihin ja yksityiseltä sektorilta julkisiin hankkeisiin. Voit vaikuttaa siihen, millaisia projekteja teemme, ja missä projekteissa haluat olla mukana.

time icon

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Työmme on vaativaa ja päämme ovat välillä kovilla. Elämä on kuitenkin paljon muutakin kuin työ. Pidämme huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös perheelle, ystäville ja harrastuksille tai mille tahansa sinulle tärkeälle asialle.

pen icon

Oman osaamisen kehittäminen

Meitä yhdistää halu kasvaa ja kehittyä sekä tiiminä että osaajina. Jaamme aktiivisesti osaamistamme sekä organisaation sisällä että alan tapahtumissa. Meltlake° Personal Development Framework tarjoaa alustan ja tukea kasvamiselle osaajana.

world icon

Valitse sopivimmat työsuhde-edut

Jokainen työntekijä saa saman määrän etuja. Kattavan työterveyden, vapaa-ajan vakuutusten ja työsuhdepolkupyörän lisäksi saat itse valita työlaitteet sekä sopivimmat edut lounasedusta, julkisen liikenteen lipuista ja virikeseteleistä aina omaan hyvinvointiin liittyviin palveluihin.

people icon

Meillä tehdään töitä yhdessä

Töiden tekeminen porukassa on mukavampaa ja tuloksekkaampaa kuin yksin puurtaminen. Tästä syystä et ole vain näyttävä CV tarjouksessa, vaan pääset osallistumaan myyntiprosessiin, ja projekteissa kaverinasi on työpari tai tiimi. Yhteistyössä on voimaa!

grow icon

Kohti kestävää huomista

Meitä ohjaavat kestävän liiketoiminnan periaatteet. Tässä tulemme tuskin koskaan valmiiksi, mutta olemme sitoutuneita tekemään huomisen kestäviä ja kantavia valintoja joka päivä.

star icon

Meltlake° Excellent Employee Experience

Tuttavallisemmin MEEE-komitea osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä.

company icon

Modernit työtilat keskeisellä sijainnilla

Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Kampissa.
Meillä valitset itse, missä työskentelet - etänä, toimistolla tai sekä että, mistäpäin Suomea nyt milloinkin haluat.

02°

Avoimet työpaikat

Business Applications
Cloud & Data
Modern work
MUUT AVOIMET ROOLIMME
03°

Mistä meidät löytää?

Tiimit kootaan osaamisen, ei sijainnin perusteella. Meltlakersiläisiä löydätkin usean suomalaiskaupungin lisäksi myös meren tuolta puolen. Varmistamme, että työnteko sujuu mutkattomasti, missä ikinä haluatkaan työsi tehdä, sillä tarjoamme kaikki tarvittavat fasiliteetit ja palvelut.

Tiimeistä, yhteisöistä ja yhteisöllisyydestä sekä työnteon puitteista pitää huolen meidän Community Developer Lassi Valkama.

Puuttuuko paikkakuntasi kartalta?
Korjataan tilanne yhdessä!
Meltlake Community Manager Lassi

Lassi Valkama

People and Culture Lead°

lassi.valkama@meltlake.com
Meltlaketsiläisiä löytyy useasta kaupungista
04°

Meltlake yrityksenä

Autamme asiakkaitamme taklaamaan nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja mahdollistamme enemmän vähemmällä, tehden samalla liiketoiminnasta kestävämpää ja kannattavampaa.

Toimimme kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futuricen yritysperhettä hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Kiinnostuitko?

Jos vapaus ja autonomia, matala hierarkia, reilu kompensaatio, nykyaikaiset työtavat, jatkuva oppiminen ja lahjakkaat työkaverit saavat sinut loistamaan, jatketaan ihmeessä juttua!

Meltlake Talent Acquisitor Marika

Marika Neirama

Talent Acquisition

Minna Marttinen Meltlake

Minna Marttinen

Business Applications

Antti Arnell Meltlake

Antti Arnell

Cloud & Data

Karoliina Kettukari Meltlake

Karoliina Kettukari

Modern Work

OTA YHTEYTTÄ