60.1699° N

Meille töihin

Tervetuloa kasvamaan kanssamme

24.9384° E

Etsitkö uusia haasteita? 

Jos vapaus ja autonomia, matala hierarkia, reilu kompensaatio, nykyaikaiset työtavat, jatkuva oppiminen ja lahjakkaat työkaverit saavat sinut loistamaan, jatka lukemista!

Meltlake peopleMeltlake peopleMeltlake people

01°

Miksi valita Meltlake?

Tänä päivänä alamme osaajille on varaa mistä valita. Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta vaatimaton tavoitteemme on tehdä Meltlakesta paras mahdollinen työpaikka alansa huipuille.

Työssään viihtyvät osaajat ovat kaiken keskiössä. Teemme töitä yhdessä ja mittaamme onnistumistamme aktiivisesti. Todennäköisyys sille, että nykyiset osaajamme suosittelisivat Meltlakea työnantajana oli viimeisimmän kyselymme mukaan 9,11 (1-10).

heart icon

Meidän näköisemme työpaikka

Uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä siihen, että on jokaisen oikeus tehdä töitä täysin omana itsenään.
Pääset rakentamaan Meltlakea työpaikkana yhdessä lähes 50 alansa huippuosaajan kanssa.

heart icon

Antoisat asiakasprojektit

Asiakkaidemme kirjo ulottuu aina globaaleista pörssiyhtiöistä suurempiin kansallisiin toimijoihin ja yksityiseltä sektorilta julkisiin hankkeisiin. Voit vaikuttaa siihen, millaisia projekteja teemme, ja missä projekteissa haluat olla mukana.

time icon

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Työmme on vaativaa ja päämme ovat välillä kovilla. Elämä on kuitenkin paljon muutakin kuin työ. Pidämme huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös perheelle, ystäville ja harrastuksille tai mille tahansa sinulle tärkeälle asialle.

pen icon

Oman osaamisen kehittäminen

Meitä yhdistää halu kasvaa ja kehittyä sekä tiiminä että osaajina. Jaamme aktiivisesti osaamistamme sekä organisaation sisällä että alan tapahtumissa. Meltlake° Personal Development Framework tarjoaa alustan ja tukea kasvamiselle osaajana.

world icon

Kaikki työsuhde-edut jokaiselle

Jokainen työntekijämme nauttii samoista työsuhde-eduista, titteleistä ja tehtävistä riippumatta. Näitä etuja ovat mm. lounasetu, kattava työterveys, työsuhdepolkupyörä, vakuutukset vapaa-aikaan ja matkoille sekä laitteet, joilla onnistut työssäsi.

people icon

Meillä tehdään töitä yhdessä

Mielestämme on mukavampaa ja tuloksekkaampaa tehdä töitä porukalla, kuin puurtaa yksin. Tästä syystä et ole vain näyttävä CV tarjouksessa, vaan pääset osallistumaan myyntiprosessiin, ja projekteissa kaverinasi on työpari tai tiimi. Yhteistyössä on voimaa!

grow icon

Kohti kestävää huomista

Meitä ohjaavat kestävän liiketoiminnan periaatteet. Tässä tulemme tuskin koskaan valmiiksi, mutta olemme sitoutuneita tekemään huomisen kestäviä ja kantavia valintoja joka päivä.

star icon

Meltlake° Excellent Employee Experience

Tuttavallisemmin MEEE-komitea osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä.

company icon

Modernit työtilat keskeisellä sijainnilla

Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Kampissa.
Meillä valitset itse, missä työskentelet - etänä, toimistolla tai sekä että, maantieteellisesti juuri siellä missä itse haluat.

02°

Avoimet työpaikat

Business Applications
Cloud & Data
Modern work
Kiinnostunut Modernin Työn mahdollisuuksista? Tiimimme etsii jatkuvasti uusia osaajia monipuolisin taustoin. Ole yhteydessä avoimella hakemuksella niin jutellaan lisää!
MUUT AVOIMET ROOLIMME
03°

Mistä meidät löytää?

Löydät meidät useamman suomalaiskaupungin lisäksi myös meren tuolta puolen. Paikalliset tiimit kokoamme osaajista. Heille tarjoamme kaikki tarvittavat fasiliteetit ja palvelut. Varmistamme, että työnteko sujuu mutkattomasti, missä ikinä haluatkaan työsi tehdä.

Tiimeistä, yhteisöistä ja yhteisöllisyydestä sekä työnteon puitteista pitää huolen Community Developerimme Lassi Valkama.

Puuttuuko paikkakuntasi kartalta?
Korjataan tilanne yhdessä!

Lassi Valkama

Community Developer

lassi.valkama@meltlake.com
04°

Meltlake yrityksenä

Autamme asiakkaitamme taklaamaan nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja mahdollistamme enemmän vähemmällä, tehden samalla liiketoiminnasta kestävämpää ja kannattavampaa.

Toimimme kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futuricen yritysperhettä hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Kiinnostuitko?

Jos vapaus ja autonomia, matala hierarkia, reilu kompensaatio, nykyaikaiset työtavat, jatkuva oppiminen ja lahjakkaat työkaverit saavat sinut loistamaan, jatketaan ihmeessä juttua!

Marika Neirama

Talent Acquisition

Minna Marttinen Meltlake

Minna Marttinen

Business Applications

Antti Arnell Meltlake

Antti Arnell

Cloud & Data

Karoliina Kettukari Meltlake

Karoliina Kettukari

Modern Work

OTA YHTEYTTÄ