Modern Work

Helsinki/Remote

Kehittäjä, Power Platform/SharePoint

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Vakaasti dynaaminen. Ekstrovertti-introvertti. Molempi parempi. Sinä sovit joukkoon, koska olet juuri sinä.

Meltlake on kolmessa vuodessa kasvanut yli 60 henkeä työllistäväksi IT-konsultointitaloksi ja vahva kasvu jatkuu edelleen. Tule mukaan rakentamaan merkityksellisiä projekteja asiakkaillemme.

Modernin työn tiimimme kasvaa ja etsimme konsulttiluonteista devaajaa

Modernin työn tiimissä työskentelee 17 huippuasiantuntijaa, jotka ovat valmiina tekemään asiakkaamme työpäivästä entistä sujuvamman Microsoftin ratkaisuin. Tässä roolissa projektit keskittyvät Power Platform -ratkaisuihin sekä asiakkaiden M365-ympäristöjen suunnitteluun sekä toteutukseen Microsoftin pilvialustoilla yhdessä muun tiimin kanssa.

Meltlaken Modern Work-tiimi on täynnä modernin työn huippuammattilaisia, ja meiltä löytyy viestinnän asiantuntijoita, toiminnallisia konsultteja, hankejohtamisen huippuja ja intranettien kehittämisen soihdunkantajia. Projektimme ovat laajamittaisia työntekijäkokemuksen kehityshankkeita Suomen suurimpien organisaatioiden kanssa. Kehittäjänä ja teknisenä asiantuntijana tehtävänäsi on olla tekninen vastinpari ja mahdollistaja konsulteillemme: Pääset suunnittelemaan järkevimpiä tapoja ratkaista asiakkaan liiketoimintaongelmat, ja myös kädet savessa toteuttamaan ne kulloinkin järkevimmällä teknologialla. Henrik Blåfield, Modern Work Architecht

Oletko kenties toteuttanut SharePoint-ratkaisuja ja haluaisit viedä tekemistä tulevaisuudessa myös Power Platform -toteutuksiin?

Odotamme, että sinulta löytyy kokemusta modernien ratkaisujen suunnittelusta Microsoft-ympäristössä, esimerkiksi SharePoint tai Power Platform- toteutuksien kehitystyöstä ja arkkitehtuurista. Moderni webkehitys TypeScriptin ja Reactin turvin tuntuu luontevalta. Plussaa ropisee jos satut osaamaan PowerShelliä ja olet kiinnostunut myös Azure-ratkaisujen toteuttamisesta. Vaikka kotipesä on modernin työn tiimissä, tässä roolissa pääset tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen.

Kuulisimme myös mielellämme mihin suuntaan haluaisit uraasi viedä, joten suunnitellaan yhdessä tästä roolista sinulle sopiva hybridi.

Miksi Meltlake?

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 60 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä.

Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on 100 % mahdollisuus työskennellä mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta. Työ sisältää muutamia kertoja vuodessa matkustamista pääkonttorillemme Helsinkiin, kun kokoonnumme kehittämään ja viettämään aikaa yhdessä.

Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Karoliina Kettukari

Karoliina Kettukari

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ