Business Applications

Helsinki / Remote

Konsultti, Power BI

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri joka, rakastaa yksilöllisyyttä. Samaan aikaan nuori ja vanha. Läsnä sekä paikalla että etänä. Vakaasti dynaaminen. Sinä sovit joukkoon, koska olet juuri sinä.

Oletko datan visualisoinnin ammattilainen, joka saa hankalimmankin datamassan taipumaan tahtoonsa? Onko Power BI rakas työkalusi, etkä tarvittaessa epäröi sukeltaa pidemmälle Micosoftin Data Platformin syövereihin? Et vierasta integraatioita ja olet lisäksi esimerkiksi Data Laken, SQL-Serverin tai Data Factoryn lumoissa?

Oletko tuleva Power BI-konsulttimme?

Olemme Meltlake, Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttiyritys. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisoimalla, automatisoimalla ja modernisoimalla työtapoja, prosesseja ja työkaluja hyödyntäen ja rikastaen monipuolisesti Microsoft 365, Teams, Power Platform ja Azure-teknologioita asiakaskohtaisissa ratkaisuissa. Autamme kokonaisvaltaisesti työtapojen ja liiketoimintamallien muutoksissa palvelumuotoilun periaatteita hyödyntäen, rakennamme rakastettavia liiketoimintasovelluksia päivittäisen työnteon tueksi ja tuomme datan organisaation toiminnanohjauksen tueksi kaikille tasoille sinne, missä tietoa päivittäin käsitellään, tuotetaan ja hyödynnetään.

Jos sinulle on ehtinyt jo kertymään kokemusta datan mallintamisesta, analysoinnista ja visualisoinnista Microsoft Power BI:tä monipuolisesti hyödyntäen, osaat mahdollisesti neuvoa laajemminkin, miten Azuren tai Power Platformin kyvykkyyksiä voidaan hyödyntää osana organisaation tiedolla johtamista ja modernia data strategiaa, uskomme, että meillä on tarjota sinulle kiinnostava ja palkitseva paikka osana suomen kovatasoisinta Microsoft-teknologiaosaamisen kärkeä!

 Mitä tarjoamme? 

 Meltlake on monessa mielessä sekä ja että, mutta yhdessä asiassa linjauksia on tasan yksi: panostamme siihen, että kaikilla on hyvä olla. Haluamme tarjota sinulle vain parasta - siten voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme vain parasta. Huolehdimme hyvinvoinnista, osaamisesta, kehityksestä, tasapainosta. Siitä että saat tehdä sitä, missä olet hyvä. Siitä että saat kehittyä siinä, missä haluat.

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 50 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä. Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on 100 % mahdollisuus työskennellä mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta. Työ sisältää myös jonkun verran matkustamista pääkonttorillemme Helsinkiin.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ