Business Applications

Helsinki/Remote

Tekninen konsultti, Dynamics 365

Tervetuloa moderniin klassikkoon. Meltlake on tiivis tiimi uniikkeja yksilöitä. Yhtenäinen kulttuuri joka, rakastaa yksilöllisyyttä. Samaan aikaan nuori ja vanha. Läsnä sekä paikalla että etänä. Samanlaisia erilaisia.

Meltlake on reilussa kolmessa vuodessa kasvanut yli 60 henkeä työllistäväksi Microsoft-konsultointitaloksi ja vahva kasvu jatkuu edelleen. Olemme tehneet  merkityksellisiä projekteja asiakkaillemme. Tekemistä on näköpiirissä mukavasti tästä eteenpäinkin.

Business Applications - tiimimme on toteuttanut useampia mielenkiintoisia Microsoft Dynamics 365 (Sales/Customer Insights/Marketing)-projekteja. Kasvun myötä etsimme teknistä konsulttia projektien toteuttamiseen.

Tehtävänäsi on toimia teknisenä konsulttina projekteissamme; kehität uusia ratkaisuja sekä laajennat Dynamics 365 CE -kokonaisuuksia. Olet mukana toimitusprojekteissa varmistamassa optimaalisen ratkaisun rakentamisessa ja pystyt huomioimaan, miten uusia teknologioita voidaan hyödyntää asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.

“Meltlake kasvaa kovaa vauhtia ja täällä pääsee osallistumaan firman kehitykseen ja siihen, kuinka me tehdään hommia tulevaisuudessa, oikeastaan niin paljon kuin vaan haluja on.” -Lauri Harju, Business Applications Consultant

Sinulla on jo kokemusta Dynamics 365 -sovellusten teknisenä konsulttina toimimisesta tai kehittämisestä. Tunnet hyvin Power Platform-teknologioihin liittyvät ratkaisut ja sinulla on halu kehittää asiakkaalle parhaat toteutukset. Jatkat teknisellä osaamisellasi siitä mihin alustan konfiguroitava kyvykkyys loppuu, on kyse sitten plugineista, JavaScriptistä, PCF-komponenteista tai Power Pages -räätälöinnistä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Meillä viihtyy kehityshaluinen henkilö, jolla on intoa ja haluaa päästä rakentamaan yhdessä Suomen kovinta tekemistä tällä saralla! Meillä jaetaan yhdessä osaamista ja autetaan kaveria sekä otetaan tiimipäivissä rennosti. Jos olet tavallisen poikkeuksellinen, olet juuri sopiva.

Miksi Meltlake?

Me Meltlakella uskomme avoimuuteen, jaettuihin vaikuttamisen mahdollisuuksiin sekä oikeuteen tehdä töitä täysin omana itsenäsi. Rakennamme Meltlakea työpaikkana yhdessä yli 60 alansa huippuosaajan kanssa. Oma MEEE-komiteamme (Meltlake° Excellent Employee Experience) osallistaa henkilöstöämme sisäiseen päätöksentekoon ja kehittämiseen, sekä järjestää päivää piristäviä tapahtumia niin läsnä kuin etänä.

Pidämme työn ohella huolen omasta ja työkaverin työkuormasta siten, että aikaa ja energiaa on myös tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on 100 % mahdollisuus työskennellä mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta. Työ sisältää muutamia kertoja vuodessa matkustamista pääkonttorillemme Helsinkiin, kun kokoonnumme kehittämään ja viettämään aikaa yhdessä.

Meltlake yrityksenä

Meltlake on yksi Suomen nopeammin kasvavista Microsoft-teknologioihin keskittyneistä konsultointiyrityksistä. Palvelemmea siakkaitamme moderniin työhön, liiketoimintasovelluksiin sekä pilvi- ja dataratkaisuihin liittyvissä asioissa. Meitä on tällä hetkellä lähes 40 ja vuoden lopussa arviolta n. 50, kolmessa eri maassa.

Taklaamme nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteet ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan enemmän vähemmällä, tehden samalla heidän liiketoiminnastaan kestävämpää ja kannattavampaa.

Meltlake toimii kansainvälisesti osana Futurice Groupia, joka on tunnettu palkitusta työkulttuuristaan sekä yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijastaan.

Osana Futurice Familya hyödynnämme nykyaikaisia, todistetusti toimivia työskentelytapoja, joiden avulla on toimitettu tuhansia onnistuneita projekteja asiakkaille ympäri maailman jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhdistämme kaiken vuosikymmenten aikana opitun isoon annokseen kokeneiden osaajiemme Microsoft-asiantuntemusta. Lopputuloksena on työpaikka, jossa nykyisillä ja tulevilla osaajilla on tilaa kasvaa ja menestyä.

Avoimet Työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko kuulla lisää Meltlakesta työpaikkana?
Laita viestiä ja jatketaan juttua!

Minna Marttinen

Minna Marttinen

Business Applications Lead

minna.marttinen@meltlake.com
Marika Neirama

Marika Neirama

Talent Acquisition

marika.neirama@meltlake.com
OTA YHTEYTTÄ