Meltlakelle myönnetty Microsoft Low Code Application Development Specialization

Microsoft on myöntänyt Meltlakelle Microsoft Low Code Application Development Specialization –tunnustuksen.

Tunnustus on osoitus Meltlaken asiantuntemuksesta ja kokemuksesta low code -ratkaisujen rakentamisesta Microsoft Power Platformin avulla.

Microsoft Low Code Application Development Specialization myönnetään kumppaneille, jotka ovat todistetusti onnistuneet low code -ratkaisujen käyttöönotossa Power Platformin avulla. Tunnustuksen ansaitsemiseksi kumppanin on täytettävä joukko kriteerejä kuten teknisten sertifiointijen läpäiseminen, asiakasreferenssien osoittaminen ja aihealueelle relevantin tarjooman toimittaminen. Tunnustus antaa kumppaneille mahdollisuuden erottautua markkinoilla ja saada ainutlaatuisia etuja Microsoftilta. Tunnustus on voimassa vuoden kerrallaan.

Tunnustus on toinen laatuaan Meltlakelle mys juuri uusitun modernin työn Adoption and  Change Management Specializationin lisäksi.

Meltlake on kokenut Power Platform -kumppani

Meltlake on toteuttanut jo useita isompia ja pienempiä Power Platform -ratkaisuja niin julkisen hallinnon kuin yksityisten yritysten päivittäisten haasteiden ratkomiseksi.

"Meille on kunnia saada Microsoftilta tämä tunnustus, joka osoittaa ammattitaitomme korkealaatuisten low-code ratkaisujen toimittamiseen asiakkaillemme. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Microsoftin kumppaniekosysteemiä ja jatkamme innolla yhteistyötä Microsoftin ja asiakkaidemme kanssa Power Platform -ratkaisuja kehittäen", Eveliina Ormio, Business Applications Business manager

Esimerkiksi Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksen tarpeisiin toteutimme Power Platformin avulla sovelluksen, jonka avulla sijaisten saaminen aamulla päiväkoteihin on nopeuttanut ja helpottunut huomattavasti.

Power Platform on markkinoiden johtava low-code alustaratkaisu

Power Platform on työkalupaketti, jonka avulla käyttäjät voivat luoda sovelluksia, työnkulkuja, automaatioita, keskustelubotteja ja raportteja kirjoittamatta koodia.  

Power Platformin avulla tehostetaan ja automatisoidaan liiketoiminnan prosesseja, parannetaan asiakaskokemusta sekä innovoidaan uusia tapoja tehdä työtä. Järjestelmäkokonaisuus sisältää mm. Power Appsin, Power Automaten, Power Pagesin, Power Virtual Agentin ja Power BI:n ja se integroituu luontaisesti myös muuhun Microsoft-ekosysteemiin, esimerkiksi Teamsiin.

Lisätietoja: