Meltlaken ja UPM:n strategisen viestinnän yhteistyö Finnish Comms Awards –finalistiksi

Meltlaken ja UPM:n yhteinen sisäisen viestinnän projekti on mukana kategoriassa yhteisö- ja yritysviestintä (sisäinen) kategoriassa.

Jo 12. kerran järjestettävän Finnish Comms Awards –kilpailussa keskitytään tänä vuonna erityisesti viestinnän strategiseen rooliin ja neuvonantoon asiakkaille.

Kilpailun 19 kategoriaan lähetettiin yhteensä 104 hakemusta, joista finalistien joukkoon pääsi 53. Viestintä- ja mainostoimistojen värittämässä finalistilistassa Meltlake erottuu teknologiakonsultointiin erikoistuneena kumppanina.

34 monialaisesta ammattilaisesta koostuvan tuomariston mukaan tänä vuonna kilpailuun tuli ennätyksellinen määrä “hämmentävän korkealla” tasolla olevia hakemuksia, joissa näkyy vahvasti viestinnän strategisuus.

Myös Meltlaken ja UPM:n hakemuksessa “Moderni intranet: teknologiaprojektista kokonaisvaltaiseen strategiseen muutokseen” korostuu viestinnän strateginen merkitys ja uudenlainen, ihmiskeskeinen sisällöntuotannon suunnittelu myös intranet-uudistusta tehtäessä.

Vetää nöyräksi, kun teknologiakonsultointifirmana päästään ehdolle viestintäammattilaisten keskelle. Erinomainen esimerkki siitä, että ollaan paljon muutakin kuin pelkkää teknoa. Näin hyvään seuraan pääsee ehdokkaaksi, kun talossa on ymmärrystä viestinnästä, liiketoiminnasta ja paljosta muusta. Mikko Torikka, Senior Modern Work Consultant

Kilpailu jatkuu pitchauskierroksella, joka järjestetään 25.10. Finnish Comms Awards – voittajat julkistetaan Finnish Comms Awards -gaalassa torstaina 16.11.2023. Kilpailun järjestää Marketing Finland.  

Koko finalistilista, sekä lisätietoa kilpailusta löytyy Finnish Comms Awards -sivustolta.

Lisätietoja: