Tervetuloa Kansakoulukadulle!

Paluu kesälomilta takaisin toimistolle oli tänä vuonna erityisen odotettu. Pääsimme elokuun alussa muuttamaan uuteen, täysin restauroituun omaan toimistoomme. Meltlaken Helsingin toimisto on löytänyt uuden kodin Innovation Home:n operoimasta KOO3:sta Kansakoulukadulta, aivan Kampin tuntumasta.

Rakennusvaihe

Toimiston suunnittelusta on vastannut oma henkilöstömme Minna Marttisen johdolla:

Tilojen suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda kaikille työntekijöille viihtyisät ja toiminnallisesti hyvät tilat, jonne on kaikkien mukava tulla tekemään töitä. Värimaailma on haettu Meltlaken nimeen liitettävästä jäätikköteemasta, josta toimistossa paljon käytetyt eri sävyiset siniset materiaalit kalusteissa ovat saaneet ideansa. Vihreän eri sävyjen sekä viherkasvien on tarkoitus viestiä siitä, että jäätiköltäkin syntyy elämää. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme aina jotain uutta.

Viihtyisä työympäristö luodaan tänä päivänä muuttuviin ja moninaisiin tarpeisiin. Toimistoltamme löytyykin erityyppisiä työskentely-, vetäytymis- ja kokoustiloja. Työskentelytilamme on jaettu myös keskittymistä vaativalle, hiljaiselle työlle soveltuvaan tilaan, sekä tilaan, johon on kiva tulla töihin siksi, että vieressä istuu kollega, jonka kanssa voi päivän mittaan sparrailla ja vaihtaa kuulumisia.

Ensimmäisten viikkojen aikana on totuteltu uuteen, tavaroiden löytäessä hiljalleen omia paikkojaan. Jääkaappi on täyttynyt kello kahden välipalataukoja varten ja ensimmäiset toimistoaamupalatkin on ehditty nauttia.

Ensimmäinen toimistoaamupala!

Omien, talon viidennessä kerroksessa sijaitsevien tilojen lisäksi KOO3:ssa on käytössä talon väen kanssa jaettavat co-working- ja kokoustilat, jotka tuovat lisäjoustavuutta työskentelyyn ja toimiston hyödyntämiseen.

Coworking-tilat -1 kerroksessa

Toivotamme sekä uudet että nykyiset työntekijämme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme lämpimästi tervetulleeksi Kansakoulukadulle! 

Lisätietoja: