Astetta edellä° elokuu 22 - katso tallenne

Astetta edellä° -webinaari palasi kesätauolta ja Meltlaken modernin työn ammattilaiset, Sari Soinoja ja Tero Niemi keskustelivat kuluneen kesän ja uusimmista käänteistä M365 -maailmassa.

Katso tallenne tästä:

Mikä Astetta edellä°?

Kokeneet modernin työn valmentajat Sari Soinoja ja Karoliina Kettukari ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää niin intohimo M365:ta kohtaan, kuin myös työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia, mutta pohditaan myös, miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusien M365-alustan ominaisuuksien paljastamista unohtamatta!

Tämä webinaari on sinulle, joka vietät päiväsi Teams –palavereissa, sinulle, joka tunnet hukkuvasi informaatiotulvaan ja sinulle, joka kaipaat helpotusta digiähkyyn. Tule kuulolle joka kuukauden toinen keskiviikko livenä klo 10.00 tai katso tallenne jälkikäteen.