Katso tallenne huhtikuun 2023 Astetta edellä° - Modernin työn webinaarista

Tervetuloa mukaan Astetta edellä° - Modernin työn webinaariin 26.4.2023 klo 10-10.45!

Webinaarissa keskustellaan työn muutoksesta ja ruoditaan Microsoft 365-maailman kuluneen kuukauden kuulumisia. Aiheet ovat kuumia, joten agenda muotoutuu kuluvan kuukauden aikana ja julkaistaan muutama päivä ennen webinaaria.

Huhtikuun agendalla mm.

  • Uusia ominaisuuksia mm. Streamissa, Plannerissa ja SharePointissa - Teamsia unohtamatta!
  • Hypeä vai hyötyä - Loop-sovellus on viimeinkin täällä!
  • Copilot laajenee
  • Mitä uutta Vivassa - Terveiset Microsoft Viva Summitista

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa Teamsista haltuun muutakin kuin chat-toiminnot, sinulle, joka pohdit, miksi SharePointiin julkaistiin jälleen uusi ominaisuus ja sinulle, joka kaipaat helpotusta yleiseen digiähkyyn. Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusia M365-alustan ominaisuuksia unohtamatta!

Mikä Astetta edellä°?

Kokeneet modernin työn valmentajat Sari Soinoja ja Tero Niemi ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää niin intohimo M365:ta kohtaan, kuin myös työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia,mutta pohditaan myös, miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusien M365-alustan ominaisuuksien paljastamista unohtamatta!

Tule kuulolle joka kuukauden neljäs keskiviikko livenä klo 10.00 tai katso tallenne jälkikäteen @meltlake -YouTube -kanavalta!