Tallenne: Astetta edellä - modernin työn webinaari 27.3.2024

Tule mukaan Astetta edellä° - webinaariin kuulemaan M365-maailman tuoreimmat uutiset

Astetta edellä° - Modernin työn webinaari 27.3.2024 klo 10:00-10:45.

Astetta edellä on webinaarisarja kaikille modernin työn mestareiksi haluaville. Webinaarissa keskustellaan työn muutoksesta ja ruoditaan Microsoft 365-maailman kuluneen kuukauden kuulumisia: uusia ominaisuuksia, poistuvia tuotteita ja muita muutoksia Teamsissä, Outlookissa, SharePointissa, OneDrivessa, Streamissä, M365 Copilotissa, Vivassa, jne.

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa Teamsista haltuun muutakin kuin chat-toiminnot, sinulle, joka pohdit, miksi SharePointiin julkaistiin jälleen uusi ominaisuus ja sinulle, joka haluat kuulla uusimmat Copilot-käänteet.

Webinaarin asiantuntijoina ovat Meltlaken modernin työn ammattilaiset, Reeta Tammisto ja Tero Niemi, joita yhdistää niin intohimo Microsoft 365:ta kuin myös työn tulevaisuuden ja sen tekemisen tapojen kehittämistä kohtaan. 

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusia M365-alustan ominaisuuksia unohtamatta!

Tällä kertaa agendalla ovat vahvasti sekä Loop että Copilot:

  • Microsoft Loop on uuden sukupolven yhteiskehityskokemus, joka yhdistää tiimit, sisällöt ja tehtävät eri sovelluksissa ja laitteissa. Demon avulla visualisoidaan Loopin perusteet ja käydään läpi uudet ominaisuudet sekä Loopin jakaminen ulkoisille käyttäjille.
  • Copilotin osalta käydään läpi, kuinka voit hyödyntää sitä Microsoftin eri työkaluissa kuten Teamsissä, Plannerissa, Goalsissa, OneDrivessa ja SharePointissa?

 Jos upotus ei näy, katso tallenne täältä.