Katso tallenne helmikuun 2023 Astetta edellä° webinaarista

Helmikuussa käsiteltiin seuraavia Micrsoftin uudistuksiin ja muutoksiin liittyviä teemoja:

  • Tekoälyn mahdollisuudet M365:ssa
  • Teams Premium - mitä kaikkea siihen kuuluu?
  • Astetta pikaisemmissa mm. muutama Teamsin uusi ominaisuus
  • Yammer on kuollut - eläköön Viva Engage!

Mikä Astetta edellä°?

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa Teamsista haltuun muutakin kuin chat-toiminnot, sinulle, joka pohdit, miksi SharePointiin julkaistiin jälleen uusi ominaisuusja ja sinulle, joka kaipaat helpotusta yleiseen digiähkyyn. Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omiaja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusia M365-alustan ominaisuuksia unohtamatta!

Kokeneet modernin työn valmentajat Sari Soinoja ja Tero Niemi ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää niin intohimo M365:ta kohtaan, kuin myös työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia,mutta pohditaan myös, miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusien M365-alustan ominaisuuksien paljastamista unohtamatta!

Tämä webinaari on sinulle, joka vietät päiväsi Teams –palavereissa, sinulle, joka tunnet hukkuvasi informaatiotulvaan ja sinulle, joka kaipaat helpotusta digiähkyyn. Tule kuulolle joka kuukauden neljäs keskiviikko livenä klo 10.00 tai katso tallenne jälkikäteen.