Astetta edellä° huhtikuu 22 - katso tallenne

Huhtikuun Astetta edellä° -webinaarissa keskusteltiin mm. Work Trend Index 2022 -tutkimuksen tuloksista, Viva Insightsin uutuuksista ja lukuisista astetta pikaisemmista vinkeistä M365-maailmassa.

Katso huhtikuun webinaaritallenne:

Mikä Astetta edellä°?

Kokeneet modernin työn valmentajat Sari Soinoja ja Karoliina Kettukari ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää niin intohimo M365:ta kohtaan, kuin myös työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia, mutta pohditaan myös, miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusien M365-alustan ominaisuuksien paljastamista unohtamatta!

Tämä webinaari on sinulle, joka vietät päiväsi Teams –palavereissa, sinulle, joka tunnet hukkuvasi informaatiotulvaan ja sinulle, joka kaipaat helpotusta digiähkyyn. Tule kuulolle joka kuukauden toinen keskiviikko livenä klo 10.00 tai katso tallenne jälkikäteen.