Astetta edellä° joulukuu 22 - katso tallenne


Meltlaken modernin työn ammattilaiset, Sari Soinoja ja Tero Niemi keskustelevat työn muutoksesta ja ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia tässä 45 minuutin mittaisessa webinaarissa.

Agendalla mm.
°Microsoft Whiteboardin mallipohjat ja kommentit
°Microsoft Syntex pay-as-you-go preview
°Pienet uudistukset Formsissa ja Teamsissa
°Uusi Meeting insights adoption score - mitä kokoukset kertovat organisaatiostasi?
°Vuoden 2022 merkittävimmät muutokset

Mikä Astetta edellä°?

Kokeneet modernin työn valmentajat Sari Soinoja ja Tero Niemi ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää intohimo M365:ta kohtaan ja työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia ja pohditaan miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa Teamsista haltuun muutakin kuin chat-toiminnot, sinulle, joka pohdit, miksi SharePointiin julkaistiin jälleen uusi ominaisuus ja sinulle, joka kaipaat helpotusta yleiseen digiähkyyn.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusia M365-alustan ominaisuuksia unohtamatta!

Tule kuulolle joka kuukauden neljäs keskiviikko livenä klo 10.00 tai katso tallenne jälkikäteen meidän YouTube-soittolistalta.