Astetta edellä° lokakuu 22 - katso tallenne

Meltlaken modernin työn ammattilaiset, Sari Soinoja ja Tero Niemi keskustelevat työn muutoksesta ja ruotivat Microsoft 365-maailman kuluneen kuukauden kuulumisia webinaarissa keskiviikkona 26.10. klo 10-11. Näitä koutseja yhdistää niin intohimo Microsoft365:ta, kuin myös työn tulevaisuuden ja sen tekemisen tapojen kehittämistä kohtaan.

Lokakuun webinaarimme on Microsoft Ignite Special, jossa palastelemme ja kuratoimme lokakuisen Microsoft Ignite -julkistustapahtuman viimeisimmät uutiset M365 -maailmasta.

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa Teamsista haltuun muutakin kuin chat-toiminnot, sinulle, joka pohdit, miksi SharePointiin julkaistiin jälleen uusi ominaisuus ja sinulle, joka kaipaat helpotusta yleiseen digiähkyyn. Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusia M365-alustan ominaisuuksia unohtamatta!


Mikä Astetta edellä°?

Kokeneet modernin työn valmentajat Sari Soinoja ja Tero Niemi ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää niin intohimo M365:ta kohtaan, kuin myös työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia, mutta pohditaan myös, miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusien M365-alustan ominaisuuksien paljastamista unohtamatta!

Tämä webinaari on sinulle, joka vietät päiväsi Teams –palavereissa, sinulle, joka tunnet hukkuvasi informaatiotulvaan ja sinulle, joka kaipaat helpotusta digiähkyyn. Tule kuulolle joka kuukauden toinen keskiviikko livenä klo 10.00 tai katso tallenne jälkikäteen.