Katso tallenne tammikuun 2023 Astetta edellä° webinaarista

Meltlaken modernin työn ammattilaiset, Sari Soinoja ja Tero Niemi keskustelevat työn muutoksesta ja ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia tässä 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Näitä koutseja yhdistää niin intohimo Microsoft 365:ta, kuin myös työn tulevaisuuden ja sen tekemisen tapojen kehittämistä kohtaan.

Tammikuun webinaarissa käydään läpi mm. seuraavia ajankohtaisia aiheita:

  • Räätälöity ajanvaraus Outlookin kautta (Bookable time in Outlook)
  • Microsoft Stream: klassisen Streamin hautajaispäivä julkistettu, modernissa Streamissa uusia ominaisuuksia
  • Microsoft Feed - jälleen uusi tapa seurata sisältöjäsi (jos tuotannossa)
  • SharePointin yksityiset luonnokset uutisissa ja sisältösivuissa
  • Wikin poistuminen ja uusi tapa tehdä kanavan muistiinpanoja Microsoft Teamsissa
  • Tiedostojen pyytäminen ulkoisilta käyttäjiltä SharePointissa
  • Microsoft 365 lisenssihintojen nousu
  • Astetta pikaisemmat: Teams meetings, Plannerin toistuvat tehtävät & Viva Goalsin Planner-integraatio saatavilla

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa Teamsista haltuun muutakin kuin chat-toiminnot, sinulle, joka pohdit, miksi SharePointiin julkaistiin jälleen uusi ominaisuusja ja sinulle, joka kaipaat helpotusta yleiseen digiähkyyn. Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omiaja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusia M365-alustan ominaisuuksia unohtamatta!

Mikä Astetta edellä°?

Kokeneet modernintyön valmentajat Sari Soinoja ja Tero Niemi ruotivat Microsoft 365-maailman kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 45 minuutin mittaisessa webinaarissa. Koutseja yhdistää niin intohimo M365:ta kohtaan, kuin myös työn tekeminen modernisti. Jokaisessa jaksossa käydään läpi uusia M365-alustan ominaisuuksia,mutta pohditaan myös, miten kyseinen teknologia voi edistää omia ja organisaation yhteisiä työskentelytapoja.

Lupaamme, että näistä webinaareista jää käteen konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit edistää omia ja organisaation yhteisiä toimintatapoja, uusien M365-alustan ominaisuuksien paljastamista unohtamatta!

Tämä webinaari on sinulle, joka vietät päiväsi Teams –palavereissa, sinulle, joka tunnet hukkuvasi informaatiotulvaan ja sinulle, joka kaipaat helpotusta digiähkyyn. Tule kuulolle joka kuukauden neljäs keskiviikko livenä klo 10.00 tai katsotallenne jälkikäteen.