Erinomainen työntekijäkokemus hybridityön aikakaudella - Microsoft 365 Discover Workshop

Miltä erinomainen työntekijäkokemus näyttää vuonna 2022 ja miten sen saavuttaminen varmistetaan organisaatiossasi? Miten työ ja sen teon tavat organisoidaan hybridimaailmassa? Miten mahdollistaa ideointi ja uuden innovointi sekä työntekijöiden sitouttaminen paikkariippumattomassa ajassa? Mikä on digitaalisten työvälineiden rooli työntekijäkokemuksen kehittämisessä?

Vastaukset mm. näihin ajankohtaisiin kysymyksiin saat osallistumalla yhdessä Microsoftin kanssa järjestettävään webinaariimme keskiviikkona 18.5.2022 klo 10-11!

Yksi asia on selvä: emme ole samoja ihmisiä, joita olimme vielä vuoden 2020 alussa. Microsoftin tuore Work Trend Index -raportti osoittaa, että työntekijät niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa haluavat joustavampaa työelämää ja suunnittelevat tekevänsä urallaan muutoksia, jotka palvelevat aiempaa vahvemmin heidän henkilökohtaisia tavoitteitaan ja hyvinvointiaan. Organisaatiot ovat uuden haasteen edessä pyrkiessään vastaamaan työntekijöiden muuttuviin ja kasvaviin odotuksiin hybridimaailmassa. Tähän haasteeseen vastatessa digitaalisten työvälineiden tuomien mahdollisuuksien rooli on keskeinen.

Tarjoamme osallistujille myös mahdollisuuden syventyä aiheeseen oman organisaatiosi näkökulmasta yhdessä meidän kanssa.

Tervetuloa mukaan!