Webinaari Microsoft Viva kokonaisuutena - mitä hyötyä Viva suitesta on organisaatiollesi?

Kiitos webinaariin osallistujille! Tulevat webinaarimme löytyvät helpoiten sivuiltamme meltlake.com/sisällöt

Maksuttomat, yhdessä kumppanimme Microsoftin kanssa järjestettävät webinaarit ja työpajat jatkuvat! Vuosi 2023 nykäistään käyntiin kutkuttavalla teemalla Microsoft Viva kokonaisuutena - mitä hyötyä Viva suitesta on organisaatiollesi?

Microsoft Viva kokonaisuutena - mitä hyötyä Viva suitesta on organisaatiollesi?

Microsoft Viva suite on erilaisista työntekijäkokemukseen keskittyvistä sovelluksista Teamsin yhteyteen rakennettu kokonaisuus. Viva suite niputtaa Viva Engagen, Viva Connectionsin, Viva Insightin, Viva Topicsin, ja Viva Goalsin yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi tarjoten erilaiset työntekoa helpottavat sisällöt, koulutukset ja tuen yhdessä paikassa.

Mitä kaikkia osa-alueita ja sovelluksia Vivaan nykyään kuuluukaan? Miten saat parhaan mahdollisen hyödyn irti teknologioista, joilla tukea työntekijöitä kiihkeätahtisesti muuttuvassa maailmassa? Miten varmistat sujuvan työntekijäkokemuksen, joka ei välttämättä enää riipu ajasta tai paikasta?

Tässä webinaarissa modernin työn asiantuntijat Sari ja Tero pitävät huolen, että webinaarin jälkeen tiedät Viva suiten eri toiminnallisuuksista ja ominaisuuksista. Saat myös konkreettisia esimerkkejä siitä, miten kehittää organisaatiosi työntekijäkokemusta Vivaa hyödyntäen.

Kenelle: Tämä webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut organisaatiosi työpäiväkokemuksen kehittämisestä Microsoft Vivan avulla.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Microsoftin kanssa osana Microsoft Discover Workshops - sarjaa.


Ilmoittaudu webinaariin täällä