Ilmoittaudu webinaariin ja työpajaan: Sujuva sisäinen viestintä hybridiajassa 14.9.2022

Maksuttomat, yhdessä kumppanimme Microsoftin kanssa järjestettävät webinaarit ja työpajat saavat toivottua jatkoa! Syyskuun teemana on sisäinen viestintä, ja pureudumme aiheeseen keskiviikkona 14.9. klo 10–11 webinaarissa ja tiistaina 27.9. klo 9-11:30 syventävässä livetyöpajassa Espoon Keilaniemessä.

Sisäinen viestintä ei etenkään hybridiajassa ole aina mutkatonta ja helppoa. Tavoittaako viesti varmasti oikeat vastaanottajat oikeaan aikaan? Onhan viestin sisältö riittävän selkeä? Kuinka tasapainotella viestitulvan ja riittävän informoinnin välillä?

Hyvä ja toimiva sisäinen viestintä motivoi, innostaa ja sitouttaa työntekijöitä. Valjasta digitaaliset työvälineet sisäisen viestinnän tarpeisiin ja tee sujuvasta tiedonkulusta yrityksesi kilpailuetu!

Webinaarissa opimme modernin SharePoint Intranetin, Teamsin, Yammerin ja uuden työntekijäkokemusalusta Microsoft Vivan parhaista puolista ja ominaisuuksista etenkin sisäisen viestinnän kehittämisessä. Työpajassa Espoon Keilaniemessä pääsemme paneutumaan teemaan käytännön tasolla.

Ilmoittaudu 14.9. webinaariin tästä
Ilmoittaudu 27.9. työpajaan tästä

Huomioithan, että paikkoja toteutuksiin on rajoitetusti. Nähdään linjoilla ja työpajoissa!