Webinaaritallenne: Tehoa tekemiseen low-code -sovelluksilla - vinkkejä ja kokemuksia Power Platformin kyvykkyyksien valjastamisesta hallitusti julkishallinnon käyttöön

Miksi ja miten Power Platformia on alettu hyödyntämään julkishallinnossa? Tule mukaan kuulemaan Valtioneuvoston kanslian sekä Oikeusrekisterikeskuksen kokemuksista

Low-code sovellukset valtaavat markkinaa vauhdilla ja Gartner ennusti pari vuotta sitten, että vuonna 2025 jo noin 70 % sovelluksista toteutetaan low-code -teknologialla. Eikä ihme - low-code -sovellukset mahdollistavat nopean ja ketterän kehityksen isoihin ja pieniin tarpeisiin.

Tehoa tekemiseen low-code -sovelluksilla -vinkkejä ja kokemuksia Power Platformin kyvykkyyksien valjastamisesta hallitusti julkishallinnon käyttöön -webinaari 13.3.2024 klo 10:00-11:00!

Low-codella on helppo ja nopea luoda digitaalisia ratkaisuja, jotka tehostavat organisaation toimintaa sekä sujuvoittavat asiakkaiden palvelukokemusta. Power Platform on Microsoftin low-code -teknologia-alusta, jolla voidaan mm. digitalisoida manuaalisia prosesseja sekä lisätä operatiivisen tiedon läpinäkyvyyttä ja hyödynnettävyyttä. Kun samalla luodaan yhteiset tavat toimia hallintomallin muodossa, voi sovelluksia kehittää jatkossa kestävästi ja turvallisesti myös itse.

Olemme toteuttaneet useita niin yksityisen puolen kuin usein jo tietoturvaltaan vaativamman julkishallinnon asiakkaille mitä moninaisempia Power Platform -sovelluksia tietotyön toimintojen tueksi.

Vieraaksi saamme Valtioneuvoston kanslian (VNK) sekä Oikeusrekisterikeskuksen (ORK) edustajat juttelemaan kanssamme julkishallinnon kehittämistarpeista, taustavaatimuksista sekä Power Platform -sovellusten kehittämisestä.

Julkishallinnon työ on lähes ainoastaan tietotyötä joka sisältää paljon informaatiota, ja käyttäjät voivat olla tuskastuneita suuriin järjestelmäkehityshankkeisiin, joissa arjen työtä helpottavia ratkaisuja voidaan joutua odottamaan vuosia. Siksi Power Platform on kasvattanut suosiotaan myös julkishallinnon digitalisoinnin vauhdittajana kun vaikka käsittelyprosesseja voidaan automatisoida nopeasti ja helposti.

Tämän webinaarin jälkeen tiedät:

  • mikä Power Platform on ja miksi low-code -kehittäminen soveltuu erinomaisesti julkishallintoon
  • minkälaisiin haasteisiin Power Platform-sovellukset tarjoavat ratkaisun VNK:ssa sekä ORK:ssa
  • vinkkejä ja ideoita teidän organisaatiolle erilaisten käyttötapausten kautta
  • mikä Power Platform -hallintomalli on ja miksi siihen kannattaa panostaa

Katso tallenne tästä, tai jos se ei näy alla, pääset sen äärelle myös tämän linkin kautta.