Ylivertaisen työntekijäkokemuksen kehittäminen hybridiaikana - osallistava webinaaritallenne

Miten työskentelystä voi tehdä sujuvampaa ja työntekijäkokemuksesta parempaa aikana, jolloin työntekijät ovat hajallaan osa toimistolla ja osa etätyössä?

Jokaisella työntekijälläsi on yksilöllinen työntekijäkokemus, johdetaan sitä tai ei. Työntekijäkokemus rakentuu fyysisestä työympäristöstä, digitaalisesta työympäristöstä ja yhteisistä toimintatavoista. Ne muodostuvat kaikissa työnantajan ja työntekijän vuorovaikutustilanteissa.

Yhteisöt ja yhteenkuuluvuus, sisäinen viestintä ja vuorovaikutus, työskentelytavat ja tiimityö  sekä oppiminen ja kehittyminen ovat työntekijäkokemuksen keskiössä. Alkuun päästään tutkimalla nykykokemusta jonka jälkeen tekemistä ohjataan tiedolla ja aidoilla tarpeilla, jotka muotoillaan merkityksellisiksi toimiksi.

Mistä on kyse?

Tässä webinaari-muotoisessa työpajassa puhumme ylivertaisesta työntekijäkokemuksesta hybridiaikana ja mitkä ovat sen onnistumisen ydinelementit.

Tallenteen katsomalla pääset tutustumaan ja halutessasi kokeilemaan ideointimenetelmää, jolla voit konkreettisesti luoda kehitysideoita omassa organisaatiossasi. Saat webinaarista käyttöösi myös ideointityökalumallin, jonka avulla voit tunnistaa kehityskohteita, joilla parantaa työntekijäkokemusta eri osa-alueilla.

Katso tallenne alta tai jos upotus ei näy, pääset siihen myös täältä

Tutustu myös artikkeliimme "Muotoillen parempaan työntekijäkokemukseen - Mikä työntekijäkokemus ja miksi se on tärkeää?"