Säästä yrityksesi rahoja Dynamics 365 CRM-järjestelmällä

Talouden suistuessa kohti taantumaa yritykset etsivät tapoja leikata kustannuksia tuottavuutta uhraamatta. Mikä olisikaan parempi tapa kuin automatisoida mahdollisimman moni toistuvista, tehottomista ja aikaa syövistä tehtävistä hankkimalla asianmukainen CRM-järjestelmä eli asiakkuudenhallintatyökalu.

Esittelyssä: Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 on täysin muokattavissa oleva työkalu, joka voidaan konfiguroida vastaamaan useimpia isojakin liiketoiminnan vaatimuksia.

Microsoft Dynamics 365 taipuu niin skaalautuvaksi asiakkuudenhallintajärjestelmäksi (CRM) kuin toiminnanohjausjärjestelmäksi (ERP), ja se on helposti integroitavissa myös 3. osapuolen, Microsoftin ulkopuolisiin, työkaluihin.

Yksi tärkeimmistä Dynamics 365:stän rahaa säästävistä vahvuuksista on sen kyky automatisoida monia toistuvia ja aikaa vieviä tehtäviä, jotka liittyvät asiakassuhteiden hallintaan. Tämä sisältää esimerkiksi myyntiliidien seurannan, yhteystietojen hallinnan ja asiakaskyselyjen käsittelyn.

Automatisoimalla nämä prosessit yritykset voivat vähentää asiakassuhteidensa hallintaan tarvittavaa aikaa ja työvoimaa, mikä puolestaan voi auttaa säästämään rahaa työvoimakustannuksissa.

Nyt saatat kysyä "Selvä, mutta myös muut CRM-työkalut voivat tehdä kaikki nämä asiat, miksi meidän pitäisi valita Dynamics 365 eikä jotain muuta?"

Vastaus tähän on Microsoft -ekosysteemi.

Dynamics 365 osana Microsoft -kokonaisuutta erottaa sen muista markkinoilla olevista järjestelmistä

Toisin kuin kilpailevat CRM-järjestelmät, Dynamics 365 on osa suurempaa Microsoft -ekosysteemiä.

Aivan kuten Outlook tai Teams, Dynamics 365 voidaan helposti integroida muihin Microsoft -tuotteisiin ja –palveluihin kuten SharePointiin, OneDriveen, Power Platformiin ja Teamsiin.

Kun järjestelmät ja niiden ominaisuudet voidaan liittää saumattomasti yhteen, saat kaupan päälle harmonisen ja ainutlaatuisen käyttökokemuksen.

Integraatiot voidaan rakentaa toimitustoimintoihin, kuten automaattisten tehtävien suorittamiseen, ilmoitusten lähettämiseen sekä tietojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Parhaimmillaan tämä auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan toimintaa ja prosesseja sekä säästämään IT-kustannuksissa vähentämällä riippuvuutta erillisistä järjestelmistä ja 3. osapuolen laajennuksista.

Toinen Dynamics 365:n keskeinen vahvuus on sen tarjoama ominaisuusvalikoima. Koska Dynamics 365 on ennemminkin ympäristö kuin yksittäinen työkalu, se voidaan myös määrittää tukemaan liiketoiminnan tarpeita taloushallinnassa, projektipalveluautomaatiossa ja markkinoinnin automaatiossa. Samaan aikaan muut työkalut sisältävät usein ainoastaan CRM-toimintoja, mikä tekee niistä melko rajallisia ja huonommin skaalautuvia.

Dynamics 365 hinnoittelu perustuu käyttäjäkohtaiseen kuukausimaksuun. Valittavissa on erilaisia palvelupaketteja, jotka sisältävät ainutlaatuisia ominaisuuksia ja palveluita. Näin voit voivat valita tarpeisiin parhaiten sopivan paketin, jossa maksat vain ominaisuuksista, joita yrityksesi tarvitsee. Tämä vähentää entisestään kustannuksia, kun ei tarvitse maksaa ominaisuuksista, jotka eivät ole käytössä.  

Jos siis yrityksesi harkitsee työkaluvalikoiman laajentamista tulevaisuudessa, Dynamics on oikea tapa edetä. Etenkin, jos käytössä on jo muut Microsoft -työkalut, koska kaikki Dynamics-työkalut muodostavat yhteyden samantyyppisiin tietokantoihin ja ne voidaan määrittää hyvin samanlaisiksi käyttöliittymiksi toistensa kanssa.

Valjasta Dynamics 365 CRM tehostamaan ja parantamaan työpäiväkokemusta ja asiakaspalvelua

Microsoft Dynamics 365 CRM:n käyttö tarjoaa yrityksille useita etuja, kuten paremman tehokkuuden, laadukkaamman asiakaspalvelun ja alhaisemmat kustannukset, erityisesti jos Microsoft on jo käytössä.

Automatisoimalla toistuvia tehtäviä, integroimalla muihin Microsoft -tuotteisiin ja tarjoamalla arvokkaita myynti- ja markkinointityökaluja, Dynamics 365 CRM voi auttaa sinunkin yritystäsi säästämään rahaa ja edistämään kasvua skaalautuvalla ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka paljon Dynamics 365 CRM voi auttaa organisaatiotasi, mukaan lukien kustannukset, jotka aiheutuvat sovelluksen mukauttamisesta tarpeisiisi, ota yhteyttä Eveliina Ormioon: eveliina.ormio@meltlake.com.